Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

NOSH vaatekutsut ja asiaa rasvahappotasapainosta


Järjestimme ystävieni kanssa sunnuntaina toimistollamme NOSH vaatekutsut ja ystäväni Teresa kertoi rasvahappotasapainosta, hyvistä rasvoista ja Balance öljystä vieraille.

NOSH on minulle uusi tuttavuus. Vaatteet ja kankaat suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan ekologisista materiaaleista. Lue Noshin tarina tästä. Innostuin merkistä bloggaajakollegani vaatekutsuilla ja päätin järjestää omat kutsut. Samalla tuemme yrittäjyyttä, sillä NOSH edustajat ovat itsenäisiä yrittäjiä. Merkkiä saa toki myös ostaa verkkokaupasta, mutta jos olet mukana kutsuilla muistathan tehdä tilauksen edustajan kautta, joka on tuotteet esitellyt. Itse en kauheasti osta vaatteita verkosta, joten tämä kutsusysteemi toimii minusta tosi kivasti. Tuotteisiin pääsee ihan eri tavalla sisään, kun edustaja esittelee mallistot ja niitä pääsee kokeilemaan. Samalla pääsee höpöttelemään ystävien kanssa ja tutustumaan uusiin ihmisiin, kuten meidän kutsuilla.

Laura esittelee Naisten mallistoa

Meidän kutsujen NOSH edustaja oli ihana ja ystävällinen Laura Paasmala. Pyytäkää ihmeessä Laura vetämään kutsunne ja lliitykää hänen Facebook ryhmään.

Laura kertoo ryhmänsä sivuilla seuraavaa:
Tiesitkö, että NOSH työllistää tällä hetkellä vakituisesti 14 henkilöä ja osa-aikaisesti yli 80 edustajaa? Me edustajat toimimme itsenäisinä yrittäjinä, kukin omillamme, NOSHin tiimi tukenamme.

Tilaamalla verkkokaupan sijaan minun kauttani, hyödymme siitä molemmat. Kotimyynnin asiakkaana saat "irtotilauksiin" samat edut, kuin kutsuilta tilattaessa.
- Edullisemmat toimituskulut
- Exclucive price-tuotteet (muutama tuote/mallisto, jotka ovat tuntuvasti edullisempia, kuin verkkokaupassa)
- VIP-tuotteet
- Erilaiset tarjoukset ja kampanjat
- Lisäksi autan mielelläni oikean koon valinnassa ja vastailen muihinkin tuotteita koskeviin kysymyksiin.

Tilaukset voit toimittaa minulle sähköpostilla osoitteeseen laura.paasmala@nosh-kotimyynti.fi tai tekstiviestillä numeroon 0503060863. Ilmoita tilauksen yhteydessä osoitetietojen lisäksi myös sähköpostiosoitteesi ja puhellinnumerosi.

Ostin tämän Bodyn edellisiltä kutsuilta ja laatu on kyllä hyvää. Kurkkaa Lasten mallisto tästä.


Naisten mallisto on julkaistu vasta 2 viikkoa sitten, mutta osa tuotteista on jo loppuunmyyty,


Ostin turkoosit tähtipipot molemmille pojille ja itselleni myös.


Ostin tämän ihanan Singoalla puseron. Lempiväriäni tietysti.


Meitä oli kutsuilla 12 naista ja liuta lapsia.Rasvahappotasapaino ja Omega-3 ja Omega-6 suhde kiinnosti vieraita ja saimmekin monta uutta asiakasta Balance öljylle. Tuotetta on aivan ihana myydä, koska asiakaspalautteet ovat todella kannustavia ja olemme itse huomanneet vaikutuksen monella eri tavalla. Naisten iltaan on kiva yhdistää muotia ja terveyttä. Jos sinua kiinnostaa terveyskutsut ota ihmeessä yhteyttä minuun.

Rakas ystäväni Teresa kertoo parantavista rasvoista. Kannattaa hankkia kyseinen kirja.
Kirjan kirjoittaneet Taija ja Jani Somppi ovat puhuneet rasvahappotasapainosta useissa eri medioissa.
Itse olen kokenut saavani Balance öljyn ja Xtender vitamiinin käytöstä tasaisen ja positiivisen mielen
sekä energiatasot ovat olleet synnytyksen jälkeen huippuluokkaa.

Ei kommentteja