Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Maidon pumppaamista työmatkalla Tukholmassa


Globenissa maitohörpyllä
Edellisestä postauksestani on kulunutkin jo tovi. Olemme viilettäneet tukka putkella vauvan kanssa palavereissa ja viime viikonloppuna olimme Tukholmassa Zinzino Annual Eventissä kouluttautumassa ja juhlistamassa yrityksen 10-vuotista historiaa 4000 kollegan kanssa. Sain juuri edellisellä viikolla testiin Philipsin Avent rintapumpun, jotta isä voisi tarvittaessa syöttää vauvaa konferenssin aikana ja etenkin iltagaalan aikana.

Esikoisen kanssa pumppasin pari kertaa sähköisellä rintapumpulla, mutta muistaakseni saalis ei ollut kovin suuri. Hän kyllä joi pullosta ihan mallikkaasti, koska sai synnytyslaitoksella myös pullosta maitoa pienen kokonsa johdosta. Mieluiten hän kuitenkin oli tissillä. Kuopus sen sijaan on ollut täysimetyksellä. En ollut ollenkaan varma miten pumppaus sujuisi käsikäyttöisellä vehkeellä. Yllätyksekseni maitoa tuli oikein hyvin ja sainkin viidessä minuutissa pumpattua 100ml maitoa. Testasin kerran pumppua ennen reissua ja pumppasin sitten Tukholmassa eväät valmiiksi jos tulisi tilanne, jossa nälkä yllättää, enkä ole heti paikalla.

Testasin Avent rintapumppua kotona ennen työmatkaa.
Konferenssin aikana syöttöajoitukset menivät nappiin ja mieheni toi vauvan Globeniin aina siten, että vauva nukkui heidän tullessa ja sai heti maitoa, kun nälkä iski. Iltagaalaan lähdin kello 20 ja syötin pojan ennen lähtöä. Lähdin jälkiruoan jälkeen takaisin hotellille ja kun tulin puolenyön jälkeen oli vauva ollut hereillä viitisen minuuttia ja pureskeli ikenillään tuttipulloa. Maitoa pullosta ei ollut mennyt tippaakaan, joten ne satsit menivät viemäriin. Onneksi ajoitus oli jälleen täydellinen.

Zinzino Annual Event oli jälleen inspiroiva ja täynnä positiivista energiaa.

Ihana tiimiläiseni Teresa kanssani Tukholman konferenssissa.

Rintapumppu siis toimi mainiosti, oli helppo koota ja kuljettaa matkalla mukana. Vauva sen sijaan ei suostunut juomaan pullosta. Se ei sinänsä haittaa. Aikataulut täytyy vain järjestää siten, että vauva on tyytyväinen ja pääsee ruokailemaan aina halutessaan. Olen imettänyt häntä mm. Työväenopiston johtokunnan kokouksessa toimiessani puheenjohtajana. Nälkä ei katso aikaa ja imetän häntä ihan missä vaan. Suuri osa vauvoista varmasti suostuu juomaan myös pullosta, joten rintapumppu on kyllä kätevä.

Käsikäyttöinen Avent rintapumppu maksaa tällä hetkellä 59€.

Työmatkoihin on mukava yhdistää hauskaa aikaa perheen kanssa. Esikoinen tuli vanhempieni kanssa Silja Symphonylla meitä vastaan ja hyppäsimme samaan laivaan heidän kanssaan. Menomatka meiltä taittui lentokoneella. Ostimme tuliaisiksi palomiehen puvun ja varusteet. Herra viilettikin laivalla paloasuun pukeutuneena :)

Palomies näyttää varusteita Harri-hylkeelle.

Palomies Silja Symphonyn pallomeressä.

Ei kommentteja