Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Vegeihmisten Ibiza - katsaus kasvisruokapaikkoihin


Ai että mä vaan rakastan Ibizaa. Olen ollut siellä ekan kerran vuonna 1992 kunnon bilereissulla. 2008 käytiin miehen ja kahden ystävän kanssa vähän haistelemassa tunnelmaa. Nyt teimme perheloman ja oli kyllä ihana viikko kolmevuotiaan pojan viikarin ja kaksikuukautisen vaavelin kanssa. Teen useamman postauksen rakastamaltani saarelta. Tämä käsittelee kasvisravintoloita ja kasviruokaa, jota viikon reissulla maistelimme. Saari on täynnä ihanaa tunnelmaa huokuvia paikkoja. Persoonallinen sisustus, loistava Chill out tai House musiikki ja tietysti ihana ruoka tekevät minuun vaikutuksen. Olen koostanut kuvakollaasit käymistämme paikoista Facebook linkkien kera.

Passion

Aivan Space clubin lähellä oleva pieni paikka. Saarella on useampi Passion ravintola ja Facebook sivut ovatkin Ibizan kaupungin Passion ravintolan. Kuvat ovat taas Playa Den Bossan alueella olevasta ravintolasta. Hyvää vegaaniruokaa ja erikoismaininta vegaaniselle jäätelölle. Se todellakin suli suuhun. Kuvassa oleva Raw sandwich oli oikein maistuvaa. Mielenkiintoisia terveysjuomia kannattaa kokeilla. Aloe Chia Lemonade oli raikasta ja aika erikoistakin. Tarjolla myös muutakin ruokaa vegeruoan lisäksi.



Beachouse

Melko hintava rantaravintola kera hyvän musiikin Playa Den Bossan päässä Hotel Bahamaksen yhteydessä. Iltaisin klubimeininkiä. Hyviä vihermehuja, kuten melkein kaikissa paikoissa Ibizalla. Maidoton vegeruoka, joka löytyi listalta oli Quinoasalaatti. Hinta oli 18€ ja annos aika pieni. Hyvää se kyllä oli.



Litte Ibiza

Suloinen hippimesta Figueretasin alueella. Kyseinen alue on suosikkini. Joimme ainoastaan raikkaat drinkit, koska olimme juuri syöneet toisessa paikassa. Uskon tarjolla olevan hyvää vegeruokaa. Ainakin puitteet olivat kohdillaan jos hippimenosta diggailee.






Kahvila Formenteralla (paikan nimi ei tiedossa, yritän selvittää)

Kahvilatyyppinen paikka, jossa söin vegaaniaamiaisen. Muutakin on tarjolla. Hyvä, että on kuitenkin täysin maidottomia vaihtoehtoja.



Fusion

Aivan hurmaava paikka Figueretasin rannan vieressä, jossa söin superhyvän vegaanisen tofuwokin. Maisemat kauniit ja merelliset. Useampi kasvisvaihtoehto löytyy listoilta. Hintataso kohtuullinen.



Out of Time Vegetariano restaurante

Niin suloinen ja kiva sisustus! Tämä vegerafla sijaitsee Ibiza Townissa. Lista pursuili kiinnostavia ruokia. Söin vegaanisen lasagnen ja mieheni söi vegaanisen hampurilaisen. Luomuviini kruunasi hyvän aterian. Jälkiruokaa emme syöneet, koska tarjoilijat eivät ymmärtäneet englantia ja emme saaneet jälkkärilistaa. Lähtiessämme huomasin kadulla olevasta kyltistä vegaaniset pannukakut ja jädet. Kyllä harmitti, että jäi väliin tällä kertaa.


 Linkatkaa hyviä vegepaikkoja Ibizalta kommentteihin :)

Ei kommentteja