Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Juuri synnyttäneen äidin hemmotelua Living Day Spassa


Rakastan hemmotteluhoitoja. Voisin käydä niissä viikottain jos se olisi taloudellisesti ja ajallisesti mahdollista. Toivottavasti tulevaisuudessa on. Hemmotteluhoito on kokonaisvaltainen kokemus ja minulle merkitsee paljon hoitolan yleinen tunnelma, sisustus ja taustamusiikki. Ambient henkinen luonnonääniä sisältävä musiikki on parasta. Minun on yleensä vaikea tyhjentää päätä ajatuksista ja musiikki auttaa siinä. Kun rauhoitun hoitoon päässä alkaa usein vilistä yrittäjyyteen liittyviä idiksiä. Välillä tekisi mieli sammuttaa ns. valot päästä. Musiikki hieman rauhoittaa tätä vilinää.

Pääsin lepuuttamaan kehoa ja mieltä Living Day Span hoitolaan hotelli Tornin yhteyteen. Minulle tehtiin ihana Vartalorituaali Sacred Nature. Luonnonkosmetiikalla tehtävä kasvohoidon ja kokovartalohieronnan yhdistelmä oli todella rentouttava. Vartalohoidot ovat muutenkin suosikkejani ja tässä paikassa on todella laaja kirjo erilaisia vartalohoitoja. Tuo Candles & Champagne for two parihoito täytyykin ostaa miehelle ja minulle, kun jossain vaiheessa lähdetään hetkeksi kaksin rentoutumaan. Mieheni on muuten tällä hetkellä Living Day Spassa jalka- ja kasvohoidossa. Monet tuntemani miehet  nauttivat myös hemmotteluhoidoista ja minusta on hyvä, että esimerkiksi jalat ovat siistissä kunnossa.

Tässä hoitolassa on kaikki palikat kohdallaan, kuten kuvista voitte todeta. Paikka on viihtyisä ja tunnelmallinen. Siellä voi muuten järkätä vaikka Babyshowerit ystävälle eli tuleva äiti hoitoon ja ystävät voivat nauttia vaikkapa Aamiainen Tiffanylla menusta oleskelutilassa. Koko porukka voi nauttia myös hoidoista.

Minusta tuli nyt Living Day Span kanta-asiakas. Tämän hoidon ajan mies työnteli vauvaa vaunuissa ulkona ja vauva tuli maitöhörpylle heti hoidon loputtua. Olipas ihana hetki!
Ei kommentteja