Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Flamingo Span syyskauden avajaisissa


Perheemme kutsuttiin Flamingo Span syyskauden avajaisiin. Meitä bloggaajia oli paikalla lisäkseni Yhteenkasvettu ja Optimismia ja Energiaa blogien pitäjät. Muu perhe pääsi leikkimään Naurusaareen sillä aikaa, kun meille esiteltiin Flamingo Span palveluita. Meille paikka onkin tuttu entuudestaan ja olemme käyneet useasti sekä aikuisten puolella, että vesipuiston puolella.
Flamingo Span palveluiden esittelyä bloggaajille.
Naurusaaressa kiipeilemässä.

Esikoinen rakastaa vedessä pulikointia, joten Flamingossa on kiva viettää parituntinen perheen kesken. Tällä kertaa en itse uinut, koska mukana oli kahden kuukauden ikäinen vauvamme. Me tyydyimme katselemaan menoa altaan reunalta. Flamingon vesipuiston puoli on minusta viihtyisä ja toimiva myös tällaisen villin kolmevuotiaan kanssa.


Aikuisille tarkoitetussa kylpylässä on ihanan rauhallinen tunnelma ja suosikkini on 37 asteinen lämminvesiallas. Käyntiin kannattaa yhdistää hemmotteluhoito. Jos haluaa vähän huumoria ja hauskuutta kannattaa testata pariskuntana Salve in Terra simpukkapeti. "Erikoishöyryhuoneessa yhdistyvät keinuva simpukanmuotoinen hoitosänky, kuuma höyry, mielyttävä musiikki ja korkealuokkainen hoitoöljy-saviseos. Savi muodostaa keholle ravitsevan naamion keinutellessanne unenomaisesti pehmeällä patjalla. Trooppinen vesisade puhdistaa naamion keholta hoidon lopussa."

Jos jotain saisi toivoa on se ruokapuoleen panostaminen myös näin kasvissyöjän näkökulmasta. Emme anna lapsemme syödä nakkeja ja nugetteja. Soijanakkeja hän kylläkin saa. Tuorepuristetut mehut voisivat olla kova sana. Olemme juuri tulleet Ibizalta ja siellä joka kahvilasta ja ravintolasta sai mehuja ja smoothieita tuoreista aineksista. Salaatteja voisi olla useampaa laatua ja erilaisia kasvispastoja. Ymmärrän tietysti, että suuri enemmistö ostaa lapsilleen nimenomaan tarjolla olevia tuotteita, mutta muutama vaihtoehto voisi olla tällaisille vegeihmisillekin :)

Tällä kertaa käyntimme ulottui luonnollisesti vain vesipuiston puolelle ja kuvat on otettu sieltä.

Pikkuinen vesipeto.
Kuvassa kanssani Optimismia ja Energiaa blogin Katja.
Hyppytorni on näyttävä ilmestys.

Altaiden edessä on oleskelupetejä, joilla voi chillailla uinnin lomassa.

Retkiperhe oli eilen Ibizalla ja tänään Flamingossa!

Eikös muuten olekkin ihana hippitunika! Löysin tämän Ibizalta.

2 kommenttia

  1. Ai kauheeta. :D Miten onnistuin näyttämään tolta, ajattelin että vaan naama näkyy mutta kroppa näyttää valtavalta... Me vasta tultiin polskimasta ja kävin pikameikissä, ihana päivä! :) Ja on ihana tunika!

    VastaaPoista