Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Raskauskuvaus on ihana muisto perhellesi - Studio Onnin tarjous blogissa


Raskaus on ainutlaatuista aikaa ja minusta on ihanaa ikuistaa se ammattikuvaajan avulla. Luottokuvaajani Niina Stolt Studio Onnista otti meidän perheen raskauskuvat viikolla 32. Ne otettiin siksi niin aikaisin, koska ennenaikaisen synnytyksen riski oli olemassa. Jos haluaa oikein muhkean masun kuviin voisi viikko 36 olla hyvä, jos raskaus on sujunut ongelmitta. 

Asu ja kuvan fiilis oli Niinan ehdotuksen mukaan romanttinen ja herkkä. Toisena teemana kuvauksissa oli hippiteema. Rakastan värejä, kukkia ja hippihenkisiä vaatteita. Oli muuten yllättävän haastavaa saada onnistunut otos, jossa katsoo omaan mahaan :) Voit itse ehdottaa kuvaajalle teemaa tai pyytää ideoita häneltä.

Katso kolmannen raskauden, tyttäreni odotuksen raskauskuvaus tästä.
Vauvakuvaus toteutettiin vauvan ollessa kaksiviikkoinen. Tässä alla on kuvat myös esikoisesta kolmeviikkoisena. Halusimme kuvat samalla tyylillä ja teetän näistä uusistakin kuvista Canvastaulut esikoisen kuvien viereen. Rakastan valokuvia ja minulla on melkein 50 000 digikuvaa ja videota tallessa usealla tietokoneella, useammassa pilvipalvelussa ja ulkoisella kovalevyllä :) Neuroottista, mutta kuvat ovat ehkä arvokkaimpia muistoja, mitä elämästä voi säästää konkreettisesti. Harmi, ettei omassa lapsuudessa ollut digikuvia ja videokameroita puhelimissa.


Raskauskuvaus + vauvakuvaus tarjous 
Ikuista vauvasi alkutaipaile ihaniin, ammattivalokuvaajan ottamiin kuviin. 

Kuvaustarjous Äiti Yrittää blogin lukijoille: raskauskuvaus studiossa + vauvakuvaus studiossa yhteishintaan 400€ (normaalisti 550€). Tarjous voimassa 30.9.2015 asti. Voit myös ostaa lahjakortin itsellesi tai ystävällesi, jos laskettu aika on myöhemmin. Raskauskuvaus on tehtävä viimeistään maaliskuussa 2016 ja vauvakuvaus mielellään vauvan ollessa alle 2 viikon ikäinen. 

Tarjous sisältää: 
Raskauskuvaus studiossa Onni plus paketilla 
(sis. kuvauksen, koevedokset (n.40-60 otosta), 1kpl 14x18cm kuvan pahvipohjukkeessa, sekä 5 kpl valmiiksi käsiteltyjä tulostuslaatuisia tiedostoja. Normaalihinta 260€ 

Vauvakuvaus studiossa Onni plus paketilla 
(sis. kuvauksen, koevedokset (n. 60 otosta), 1kpl 14x18cm kuvan pahvipohjukkeessa, sekä 5 kpl valmiiksi käsiteltyjä tulostuslaatuisia tiedostoja. Normaalihinta 290€ 
Hinnat sisältävät alv 24%

Niina Stolt
ammattivalokuvaaja
044 319 3166
Niina@StudioOnni.com

1 kommentti