Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Koko perheen Kampaamo Pesula


Onko sinulla oma luottokampaaja? Meidän perheellä on Riina. On ollut jo kohta 15 vuotta. Olemme siirtyneet Riinan mukana hänen vaihtaessa paikkaa muutaman kerran näiden vuosien aikana. Parin äitiysloman aikana olemme joitain kertoja käyneet hänen kollegoilla, mutta onneksi Riina on tehnyt myös sunnuntaisin töitä. Tässä olemme sunnuntaina koko perhe Kampaamo Pesulassa, Töölössä. Laitoimme kerralla kuntoon kaikkien hiukset, vauvaa lukuunottamatta. Riina on tehnyt hiuksilleni vuosien varrella varmaan yli 10 erilaista mallia tosi pitkästä aivan lyhyeen. Hän tuntee hiukseni ja on aina osannut tehdä luonnonkiharoista hiuksistani hienot, vaikka malli on muuttunut monta kertaa. Riina vastasi myös hääkampauksestani vuonna 2003. Pesulassa on mahdollista käyttää luomuvärejä, mitä arvostan kovasti. Mies ja esikoinen ovat myös Riinan tyytyväisiä asiakkaita. Esikoinen tarvitsee vähän vielä viihdykettä leikkauksen yhteydessä :) "Pampaaja Riina" on kuitenkin henkilö, jota hän lähtee mielellään moikkaamaan.

Pesula on itselleni tärkeässä paikassa, Töölössä. Töölössä on aivan omanlainen tunnelma ja lapsuus siellä on tehnyt minuun lähtemättömän vaikutuksen. Jos joskus vanhoina kyllästymme omakotiasumiseen niin suuntaamme Töölöseen. Tänä kesänä olemme löytäneet itsemme viikottain jostain päin Töölötä puuhastelemasta esikoisen kanssa. Tein postauksen aiheesta aiemmin.

Pesulan Kivijalkaliike Töölön ytimessä on talossa, jonka historiassa on aina toiminut kampaamo. Pesulan slogan on: Kampaamo Pesulassa uskomme, että on vain kauniita hiuksia. Pesulan tiimin ydinajatuksena on jatkuva kouluttautuminen sekä rohkeasti uusimmat hiustrendit omaava porukka. Pesulassa on mahdollista ostaa myös Outo muodon paperikoruja.

Kampaamo Pesula Facebookissa

Ei kommentteja