Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Back to School Child - Ellos ja 40% alennus


Olemme mukana esikoisen kanssa Blogiringin ja Elloksen kansainvälisessä "Back to School Child ja S niin kuin Syystartti" kampanjassa. Pääsimme tutustumaan kivoihin syysvaatteisiin. Onko sinulle Elloksen valikoima lasten vaatteiden osalta tuttua? Nyt kannattaa kurkata, sillä uudet asiakkaat saavat 40% alennuksen yhdestä tuotteesta sekä ilmaisen kotiinkuljetuksen. Alennukset saa käyttämällä tämän blogin linkkejä.

Minä ainakin yllätyin positiivisesti Elloksen kivasta ja monipuolisesta valikoimasta. Erityisesti tykkäsimme toisessa videossa olevasta asukokonaisuudesta, joka päällä poitsumme pelaa jalkapalloa. Vaatteiden lisäksi Ellokselta löytyy myös sisustukseen liittyviä tuotteita, kosmetiikkaa ja elektroniikkaa.

Video 1: Tunnelmia ennen kampanjan alkua ja hiukan ennen synnytystä pallomahana.Video 2: Pikkufutari telmii pihalla ja äitikin kirmaa pari viikkoa synnytyksestä melko pirteänä.Saimme testiin tosi mageet farkkujoggersit. Malli on näppärä myös päiväkotiin, koska haarakiila mahdollistaa rennosti leikkimiset. Yleensä olen pukenut päiväkotiin verkkarit tai trikoiset pöksyt, mutta nämä farkut sopii ehdottomasti myös sinne.


Name Itin pitkähihainen paita on kiva ja siitä löytyy pikkuherran lempiväriä punaista. Gollege susipainatuksella on aika hauska. Poikamme on hyvin eläinrakas, joten tällainen kuvallinen paita oli hänen mieleensä. Nämä molemmat sopivat hyvin päiväkotikäyttöön.
Toppahaalareista meillä on testissä Elloksen omaa mallistoa oleva musta haalari, jonka ovh on 99€. Haalaria saa 86-140cm koossa. Ellokselta saa myös Reiman ja Ticket to Heavenin haalareita alle satasella. Nyt on siis oiva mahdollisuus hyödyntää 40% ale vaikkapa uuden haalarin hankintaan. Postauksen lopussa on Ale-linkki.

Toppahaalarissa on irrotettava huppu, fleecevuori kauluksen sisäpinnalla sekä leukasuoja ja piilovetoketju edessä. Vetoketjulliset taskut löytyy ja heijastimet hihoissa sekä lahkeissa. Taivutetut polvet, joissa vahvike on ehdoton vauhdikkaaseen menoon. Lahkeensuissa on kuminauha ja irrotettava lenkki. Haalari on veden- ja tuulenpitävä sekä hyvin hengittävä (hengittävyys 5000g/m2/24 h). Vesipilariarvo 5000 mm. Tuote on käsitelty vettähylkiväksi ympäristöä säästävällä tavalla, eikä se sisällä PFC:tä. Dagens Nyheter teki testin talvihaalareista ja Ellos oli testin paras. Kurkkaa tulokset tästä.Kampanja on kansainvälinen ja Suomesta mukaan valittiin myös Tinkerbella, Mini & Me ja Karhunpoikani Koda

Yhteistyössä Blogirinki ja Ellos

2 kommenttia

 1. Onko tohon alennukseen joku koodi kun ei se anna sitä.... Olisin ottanut yhden maton (pikku tekstissä lukee että ne kuuluu aleen, eikä lopussa tullut sitä "alekieltomerkkiä"... silti se ei anna mitään alea kassalla.... :/ ainoastaan postikuluihin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anne,

   Olethan uusi asiakas (olet uusi asiakas, jos et ole tilannut 2 vuoteen)? Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin. Jos olet uusi asiakas, eikä tilaamasi tuote kuulu ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, niin neuvoisin sinua olemaan yhteydessä Ellokseen. Monilla muilla nimittäin ale on kyllä toiminut, juurikin mattoja moni on tilannut.

   -Nora

   Poista