Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Suojellaan merta - Libero Ocean Adventures -kylpyviitta arvonta


Suloinen veljentytär ihastui kylpyviittaan :)
Liberolla on Blogiringin kanssa meneillään kampanja, jossa tuomme esiin luonnonsuojeluasioita. Tiesitkö, että voit tukea työtä elävän meren puolesta käyttämällä Liberon vaippoja? Minulle eläimet ja luonto ovat nousseet entistä tärkeämpään rooliin saatuani lapset. Haluan, että lapset saavat nauttia ainutlaatuisesta luonnosta ja tutustua monipuoliseen eläimistöön tulevaisuudessakin. Siksi tätä kampanjaa on ilo tehdä.

Kesä on parhaimmillaan kun voi uida! Varmasti toivot, että lapsenlapsesi ja vielä heidän lapsensa saavat myös nauttia vesistöistämme? Tänä kesänä Libero tukee Ruotsin Lysekilissä sijaitsevaa Havets Husia taistellakseen luonnon monimuotoisuuden sekä elävän meren puolesta, nyt ja tulevaisuudessa!

Jokainen vaippapaketti vaikuttaa!
Jokaisesta tämän kesän suloisesta Ocean Collection -vaippapaketista sekä videon katselukerrasta Libero antaa lahjoituksen kasvatusaltaiden rakentamiseen uhanalaisille kalalajeille. Videolla suloiset vauvat uivat yhdessä kalojen kanssa. Pääset katsomaan videon täältä

Vesisota on kesän hauskinta puuhaa lapsista.

Punapistehain, okarauskun sekä merikissan poikaset saavat turvallisen kasvupaikan sinun avullasi. Muun muassa vekkuli mustekala ja hilpeä meduusa seikkailevat lapsesi vaipassa ja auttavat turvaamaan okarauskun sekä muiden uhanalaisten kalojen tulevaisuuden.

Meidän vesileikit ovat toistaiseksi rajoittuneet pääasiassa mökille ja paljussa pulikointiin. Poikamme on kyllä kovasti kiinnostunut mustekaloista ja muista eksoottisista merenelävistä. Hän kyselee paljon niistä ja haluaa katsoa Youtubesta videoita näistä eläimistä. Kun ikää tulee vähän lisää kerromme hänelle varmasti luonnonsuojelusta enemmän.

Kesäiloa paljussa.

Vesi on luonnollinen elementti pojallemme ja hän on tosi innokas uimari.

Kilpikonnaviitassa on hyvä viilettää kesällä mökillä. 
Vauhdikkaan vesileikin jälkeen on hyvä rauhoittua.

Luonto rauhoittaa lapsia, kannattaa tutustuttaa heidät monimuotoiseen luontoon pienestä pitäen.


.!
Tarvitsemme apuasi!
On tärkeää levittää sanaa, jotta yhä useampi oppisi tuntemaan vesistömme ja sen lajiston, sekä merien monimuotoisuuden tärkeyden! Jaa tietoa ja auta keräämään 53 500 € uhanalaisten kalalajien kasvatusaltaiden rakentamiseen.

Piipahdimme Uimastadionilla polskimassa ja kylpyviitta on oiva varuste kesäisiin retkiin, kuten myös Lifefactory pullo.

Parasta elämässä on lapsen ilo <3

.
Osallistu kylpyviitan arvontaan Instagramissa
Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa suloinen Ocean Adventures -kylpyviitta ja samalla jakaa tietoa merten suojelusta. 
1. Julkaise instagramissa kuva uimisesta, lapsista ja rantaelämästä, sekä kerro miksi mielestäsi on tärkeää olla mukana taistelussa mertemme tulevaisuuden puolesta. 
2. Osallistut kilpailuun lisäämällä kuvan hashtagilla #LiberoMeri2015
3. Tägää kuvaan tilini @heidiekholmtalas, jotta löydän ne! 
4. Kuvien pitää olla julkisia
5. Aikaa kuvien lisäämiseen on 4.8.2015 klo 24 saakka
6. Tykätyin kuva voittaa kisan ja ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti :)

Mikäli haluat lisätietoa uhanalaisista lajeista, uusista ystävistämme vaipoissa tai hauskasta meriaiheisesta sovelluksesta - kurkkaa tämän linkin taakse

Psssst! Näytä että välität!

Liberokerhon jäsenenä voit kerätä koodeja ostamistasi Ocean Collection -vaipoista, ja saat lapsellesi mukavan kylpyviitan rannalle!

Yhteistyössä Blogirinki ja Libero

3 kommenttia

 1. Öööh,,,omissa mielikuvissani en ihan heti liitä kertakäyttövaippoja ja luonnonsuojelua yhteen...taitavasti on taas tehty kampanja, jolla yritetään nostaa esille, että kyllä sitä kertakäyttövaippoja käyttämällä voidaan suojella luontoa. Voi kun kestovaippojenkin tiimoilta tulisi isoja kampanjoita, mutta toki näillä suurilla brändeillä on enemmän rahaa näihin kampanjoihin.

  VastaaPoista
 2. On toki kaunis ajatus, että kaikki käyttäisivät kestoja. Totuus on kuitenkin se, että suurin osa käyttää kertakäyttövaippoja. Tällöin on hyvä tietää, että vaippatoimittaja tekee toimenpiteitä luonnonsuojelun eteen. Itse kuvittelin pystyväni kestoilemaan esikoisen kanssa, mutta huomasin pian, että se ei vain toimi meidän elämänrytmissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta. Mutta ehkä vaippafirmat voisivat käyttää sen rahan, minkä käyttävät nyt markkinointiin luonnonsuojelun puolesta kehittelytyöhön, että kertikset olisivat ekologisempia. Minua hirvittää ajatus maatumattomista kertakäyttövaipoista kaatopaikoilla.

   Poista