Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Nella lasten nettikirppis - 25 € lahjakortin arvontaKun kuulin Nella nettikirppiksestä mietin ensimmäiseksi miten se kannattaa taloudellisesti yrittäjälle. Nellan takana on perheenäiti ja sarjayrittäjän vaimo Olesja Parkkali. Hän on oppinut katsomaan maailmaa yrittäjän silmin miehensä kautta. Hän on nähnyt todella paljon vaivaa kuvatessaan kaikki tuotteet yksitellen, vaatteiden lajitteluun menee aikaa puhumattakaan kuvien ja tietojen koodauksesta nettisivuille. Ihan mahtavaa, että myös nettikirppis löytyy lasten vaatteiden osalta. Toivon sydämestäni, että Nella löytää laajan asiakaskunnan, joten jaattehan ahkerasti tätä postausta ja Nellan Facebook-ryhmää.

Testasin Nellan palvelua ostajan ominaisuudessa, koska minulla ei ole mitään myytävää tällä hetkellä. Kierrätämme kaikki esikoisen vaatteet tulevalle pikkuveljelle. Ilahduttavaa oli laajat hakukriteerit jopa ihan merkkitasolla. Kuvista sai hyvin selvää minkälaatuisesta tuotteesta on kyse. Ostajan kannalta ehdot ovat ruhtinaalliset, sillä tuotteille on 14 päivän palautusoikeus. Tilasin esikoispojalleni me&i paidan ja Maxomorro housut sekä tulevalle kuopukselle Tutan paidan. Ostosten yhteishinta oli 19€ ja päälle postikulut 4,90€. Mobiililaiteilla verkkokauppa ei toimi kunnolla, joten kannattaa käyttää normaalia tietokonetta ostosten tekoon.Vaatteet saa myyntiin kätevästi tilaamalla Nella-kassin kotiisi tai postittamalla jo pakatut vaatteet Nellaan. Voit myös toimittaa vaatteet suoraan Nellan toimistoon Espooseen. Myntiin otetaan hyväkuntoisia merkkivaatteita, joiden tiedetään menevän kaupaksi. H&M:n tai markettien vaatteita ei Nellasta löydy, koska niiden kysyntä on pientä.

Miten palvelu toimii myyjän osalta

25 € lahjakortin arvonta Nella nettikirppikselle
Osallistut arvontaan kertomalla parhaat lasten kirppislöytösi blogin kommentteihin ja tykkäämällä tästä postauksesta Äiti Yrittää Facebook-ryhmässä.

Aikaa osallistua arvontaan on kesäkuun loppuun eli 30.6.2015. Ilmoitan voittajan heinäkuun alussa riippuen omasta tilanteestani raskauden osalta. Siksi en uskalla antaa tällä kertaa tarkkaa päivää, kun ei voi tietää koska ollaan tositoimissa.

9 kommenttia

 1. Paras löytöni oli erittäin hyväkuntoinen Polarn O Pyretin velourpaita ja housut, joiden ostamatta jättäminen kerran jäi kaihertamaan. Nämä vaatteet olivat vielä edulliset kirpparilla.
  Tykätty fb:ssä.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 2. Paras löytöni on upea käsityönä valmistettu essumekko, joka oli kuin luotu pikkutontulle ja hinta vain 5€. :)

  Tykätty FB:ssä. :)

  VastaaPoista
 3. parhaita löytöjä on olleet molemmille pojille kevät takit 2e/kpl :) oli kappahlin erittäin hyväkuntoisia takkeja!
  mukana!
  elina_jokitalo(at)luukku.com

  VastaaPoista
 4. Paras löytöni on tytölle tänä keväänä uudenveroinen Reiman ihana vkhaalari. Maksoin 20 €, mutta oli tosiaan kuin uusi!😊 Tykätty fb:sä!
  Elina.peltoniemi@netikka.fi

  VastaaPoista
 5. Hauska uusi tuttavuus

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Paras löytöni on ihana puinen antiikkinen lastenvaunu tytölleni. Ei ihan heti tule toista vastaan :)
  Ostan myöskin aina kirppikseltä lastenlehtiä kuten Nalle Puhia. Viikottain laitan pojalleni postilaatikkoon yhden lehden ja hän on ihan innoissaan, että hänelle on tullut postia. Poikani ei vielä itse osaa lukea joten toimii vaikka lehdet onkin 90-luvulta :)
  inga.ruohonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Parhaita löytöjäni ovat muumi pehmolelut :)

  mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 8. Nellan lahjakortin voitti Inga Ruohonen, onnittelut :)

  VastaaPoista