Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Flow Festival ja Lasten sunnuntai 16.8.2015


Flow Festival on paras kesätapahtuma tällaiselle normaalia festariänkyröintiä karsastavalle ihmiselle. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 14-16.8.2015 Suvilahdessa. Flown tunnelma ja tarjonta on ainutlaatuista, se on huomattu kansainvälisestikin. Flow on ollut omassa kesäohjelmassa joka vuosi lukuunottamatta vuotta 2012, jolloin esikoinen syntyi juuri Flown alla. Nyt on sama tilanne kuopuksen kanssa. Tarkoitus on kuitenkin päästä nauttimaan Flown tunnelmasta koko perheen voimin sunnuntaina 16.8.2015. Silloin lapset ovat tervetulleita tapahtumaan klo 14-17 välisenä aikana.

Erityisesti diggailen Flown ruokatarjontaa. Kasvisruokailijan unelmakattaus ja ensimäistä kertaa siellä on mukana myös meidän entisissä Hippulan liiketiloissa toimiva Käpylän Majakka sushi-ravintola.

Sandron vegeburgeri Flowssa.
Ohjelma on jälleen monipuolinen, tosin itse olen yleensä hengannut Flowssa ilman tarkempaa ohjelmaa. Tuttuja on paikalla aina niin paljon, että aikaa tulee vietettyä pääasiassa pyörien ympäri festarialuetta. Muutamia hyviä dj-settejä olen käynyt vartavasten kuuntelemassa sekä päälavan artisteja. Mieleen on jäänyt Public Enemy ja Reino & The Rhinos päälavan esiintyjistä aiemmilta vuosilta. Raappanan setistä Backyardilla eli takapihalla pidin myös. Se on minusta kaikista kivoin alue tapahtumassa. Tanssiminen puiden siimeksessä on yksinkertaisesti ihanaa. Sunnuntaina siellä olisi aika hyvä kattaus nytkin Lil Tonyn ja Trevor Deep jr:n johdolla. Saa nähdä josko äippä voisi jäädä vähän fiilistelemään tällä kertaa. Kaikki riippuu tietysti koska tässä synnytetään ja miten kaikki alkaa sujumaan.

Lasten ohjelma tapahtuu myös vehreällä ja intiimillä takapihalla. Ohjelmassa on mm. Circus Helsingin esityksiä, taideyliopiston ihmebussi, työpajoja, dj-musiikkia ja livebändi, joka julkaistaan myöhemmin. Lapset tulee viedä pois alueelta klo 18 mennessä.

Flowssa 2014, ilmat ovat yleensä suosineet kivasti.
Flowssa 2011 miehen kanssa Petan eläinsuojeluviestit rinnuksissa.

Flowssa 2011 lasten sunnuntaina veljen poikaa moikkaamassa.

Kesä ilman Flowta on jollain tapaa vajaa, joten iso suositus :)

Ei kommentteja