Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Voiko perheen ja työn yhdistää onnistuneesti? - Blogi löytyy Uraäidin ruuhkavuodet blogista


Kuva: Niina Stolt, Studio Onni
Uraäidin ruuhkavuodet blogin pitäjä kysyi haluaisinko kirjoittaa vieraspostauksen ja kertoa parhaat vinkkini, miten yhdistää työ ja perhe niin, että kumpikaan ei kärsi? Kerroin miehelleni aiheesta ja hän tokaisi ”eihän se ole mahdollista”. Totta, en ole vielä törmännyt yhteenkään naiseen, joka voisi tuulettaa onnistuneensa täydellisesti tässä asiassa. Eikö olekin lohduttavaa? 

No tämä Äiti yrittää nyt kuitenkin kertoa miten on itse asiasta suoriutunut ja pyysin myös muutamaa tuttua naisjohtajaa lisäkseni kertomaan omat vinkkinsä. Miten Anne Kukkohovi, Susanna Rantanen, Anna-Kaisa Auvinen ja Terhi Majasalmi ovat suoriutuneet tästä?

Lue blogi Kaksplussan sivuilta

6 kommenttia

 1. Yrittäjä äitinä se just onnistuikin!

  VastaaPoista
 2. Uraäidin blogista eksyin tänne, sillä kiinnostaa millaista työtä teet ja millaista suoramyyntiä sinulla on. Onko tuo hippulashop siis sinun kauppasi? Ja onko teillä / sinulla sen lisäksi vielä tuo Tapahtumatoimisto Eventgarden ja Kipasu Sisustussuunnittelu & Remonttipalvelut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit visiitille :) Päätyöni on tapahtumatoimisto Eventgardenin toimitusjohtajan työ. Perustin yrityksen 12 vuotta sitten. Tapahtumatuottajamme hoitavat operatiivista toimintaa ja minä olen mukana muutamissa asiakkuuksissa sekä vastaan omistajana yrityksestä. Meillä on mieheni kanssa myös Kipasu, jossa mieheni vastaa remonttiurakoista ja itse hoidan sisustussuunnittelupuolta. Se on lähinnä sivutoimista ja ohjaan töitä pitkälti kälylleni. Hippula oli tällainen äitiushuuruprojekti ja lopetimme liikkeen pyörittämisen tammikuussa, koska se oli aika kallis harrastus. Vuokrasimme liiketilan ulkopuoliselle ja siellä toimii nyt Sushi-ravintola. Hippulan kautta on ainoastaan Tens-laitteiden vuokrausta ja nettiyhteisö on suht aktiivinen Facebookissa. Suoramyyntiä teen Balance hyvinvointituotteiden parissa ja sillä turvaan nimenomaan tulevaisuutta. Siihen menee aikaa viikossa 5-10 tuntia. Tiimimme aloittelee sen tiimoilta myös kansainvälistä liiketoimintaa, mikä on todella innostavaa. Lisäksi minulla on lukuisia luottamustehtäviä. Nautin, kun on paljon erilaisia juttuja meneillään ja pystyn valitsemaan menoni perheen ehdoilla. Se vapaus on ehkä parasta yrittäjyydessä.

   Poista
 3. Äitini on aina ollut yrittäjä enkä ole koskaan ollut dagiksessa. Olimme pari kertaa viikossa kerhossa 3-4 h. Muuten olimme äidin kanssa töissä. Oli aika mahtava lapsuus ja unelmoin itse samanlaisesta arjesta lasteni kanssa <3 perhe ja yrittäjyys voi kyllä yhdistää

  VastaaPoista