Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Terveysklinikka Pisara tarjoaa hoitoa myös raskausvaivoihin - sisältää etukoodin


Köydenpunojankadulta Helsingin keskustan tuntumasta löytyy aivan ihana hemmottelukeidas Terveysklinikka Pisara. Itse arvostan kokonaisvaltaista tunnelmaa sisustuksesta lähtien ja pakko kyllä antaa tunnustusta. Itämainen, mystinen ja rauhallinen tunnelma vaan toimii täydellisesti hemmotteluhoitojen yhteydessä. Laadukkaiden hoitojen lisäksi paikan omistaja Teresa Sepponen on todellinen terveysguru. Monissa paikoissa keskitytään vain hoitohetkeen, mutta Teresalta saa neuvoa ja opastusta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Tämä esittelyteksti kiteyttä hyvin Pisaran toiminta-ajatuksen: Terveysklinikka Pisaran tavoitteena on edistää terveyttä ja ehkäistä sairastumista funktionaalisen terveyskäsityksen kautta. Näkyvät ja näkymättömät stressitekijät kuormittavat mieltä ja kudoksia. Me uskomme, että todellinen terveys ja kauneus on mahdollista vain jos nuo kehon ja mielen epätasapainotilojen syyt tunnistetaan ja tasapainotetaan.

Tarjolla on mm. seuraavia hoitoja Danné ihoterapiaa, veitsetön facelift, selluliitti-, kiinteytys-, kohotus- ja rasvanpoistoterapiat, lymfaterapiat ja infrapunahoidot, hieronta ja lihashuolto, Method Pisara®-terveysvalmennukset, kosmetologiset hoidot, otsoniterapia, Brava rintojen suurennus ilman leikkausta. Raskausaikana suositellaan linkin takaa löytyviä hoitoja.Päädyin testaamaan lymfaterapiaa. Monille kertyy raskausaikana nestettä. Itse olen toistaiseksi säästynyt näkyvältä turvotukselta, mutta alaraajojen verenkierrossa on ongelmia, joista kirjoitinkin aiemmin. Koko kroppa on tuntunut painavalta ja askel ei todellakaan ole ollut kevyt. Lymfa on kyllä käsittämätön hoitomuoto. Heti hoidon jälkeen tuntui askel kevyemmältä. Miten niin kevyt ja hellä käsittely voi saada aikaan niin paljon? Lymfassa, kuten muissakin hoidoissa ennaltaehkäisy olisi järkevää. Yleensähän monet menevät hoitoihin vasta, kun tilanne on paha ja kengät ei mahdu jalkoihin. Itse uskon ennaltaehkäisyn voimaan.

Tietoa lymfasta: Lymfajärjestelmä koostuu lymfasuonista ja lymfa-, eli imusolmukkeista, jotka ovat yhteydessä verenkiertoon. Lymfaneste kuljettaa kuona-aineita, jotka poistuvat elimistöstä hien, virtsan ja ulosteiden mukana. Jos lymfajärjestelmä ei toimi, lymfasuonista alkaa vuotaa kuona-aineita vereen ja pehmytkudoksiin. Tämä hidastaa kudosten hapensaantia ja tuloksena voi olla selluliitin lisääntymistä, vastustuskyvyn laskua, verenkierron hidastumista, nivel- ja lihasjäykkyyttä, palelua, päänsärkyä ja yleistä tukkoisuuden tunnetta aineenvaihdunnassa.

Lymfajärjestelmä voi tukkeutua ja hidastua myös lihasperäisistä syistä, jos lihasta ei huolleta venytyksillä ja elvyttävällä liikunnalla tai esimerkiksi staattinen työasento tukkii imusolmukkeita. Järjestelmän toimivuuden kannalta on tärkeää kiinnittää huomiota ravinnon laatuun ja riittävään veden juontiin.

Sain hoidon jälkeen maistaa vettä, johon oli lisätty happitippoja. Niitä käyttää mm. maratoonarit ja heti tulikin mieleen, että taidanpa haluta niitä mukaan synnytykseen. Se on lisävalmiste solujen happivajeen ja pH-tason tasapainottamiseen erityisesti sairastaessa ja kaupunkiympäristössä eläessä.

Etukoodi raskaana oleville lymfahoidosta
Pisara tarjoaa raskaana oleville lymfahoidon VIP-hintaan kesäkuun aikana. Varausta tehdessä koodi on Heidi. Voimassa kuukauden ostopäivästä. Ale koskee molempia raskausajan lymfia. Hinnasto löytyy täältä. Tunnin lymfahieronta ale-hinnalla on 66€.

Pisara etsii henkilökuntaa
Tämä ihana klinikka tarjoaa nyt myös mahdollisuuden jollekin aloittaa työt yrittäjänä mahtavassa paikassa, jossa on liuta asiakkaita valmiina. Pisara hakee 2-3. Peruskoulutuskosmetologia ja koulutettua hierontaterapeuttia. Alkuun mahdollisuus myös puolipäiväyrittämiseen.

Ei kommentteja