Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Tammabrunssilla äitienpäivänä


Suuntasimme äitienpäivänä testaamaan Theron Cateringin Cross Kitchen Tammabrunssin. Brunssin hinta on 21,50€, 4-11 vuotiaiden hinta on 10,75€ ja alle 4-vuotiaat syövät ilmaiseksi. Hinta oli kohtuullinen, sillä äitienpäiväbrunsseista sai maksaa monissa paikoissa jopa 50€. Toki kaikki paikat eivät ole vertailukelpoisia miljööltään tai menunsa osalta. Sen kuitenkin voi todeta, että hinta-laatusuhde oli kohdallaan Tammabrunssissa ja tämä mahdollistaa useammille ulkona syömisen. Ravintola sijaitsee Ruoholahdessa Tammasaarenlaiturilla meren ääressä.

Poikani halusi tarjoilla vedet seurueellemme :)
Kylmien ruokien lisäksi tarjolla oli lohikeittoa ja erikoismaininnan saa ihanat kakut. Theron Bakery leipoo itse kaikki kakut ja pääsimmekin maistelemaan mm. lime-juustokakkua ja mansikkamoussekakkua. Kakkuja voi myös tilata.

Yrityksemme Eventgarden on käyttänyt Theron Cateringia jo vuosien ajan tapahtumatuotannoissaan, joten heidän kautta luonnistuu jopa tuhansien ihmisten istuvat illalliset.

Kokonaisuus oli hinta-laatusuhteeltaan oikein mainio.
Paikka toimii lounasravintolana arkisin.

Kakkujen lisäksi jälkiruokana oli hedelmäsalaattia, juustoja, hedelmiä sekä suklaamoussea.

Pikkumiehen kaverit ovat usein mukana ravintoloissa.

Mumille annettiin vähän äitienpäivälahjoja brunssilla.

Tammabrunssi löytyy Tammasaarenlaiturilta Ruoholahdesta la ja su klo 11-14.
Masupallo ja meneillään raskausviikko 29. Nyt täytyy ottaa rauhallisesti ennenaikaisen synnytyksen riskin takia.


KESÄN KUUMIN BLOGI KILPAILU
Blogirinki Medialla on meneillään kesän kuumin blogi äänestys. Käythän antamassa äänesi Äiti Yrittää blogille! Voit voittaa Arabian kattauksen.

Ei kommentteja