Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Mä olen #rantakunnossa


Kävin eilen kuvauttamassa raskauskuvia ja perhekuvia luottokuvaajallani Studio Onnin Niina Stoltilla. Niina haastoi minut mukaan #rantakunnossa kampanjaan, jonka taustalla on Huuma-lehti ja Etelän-Syli ry. Haastan muutkin bloggaajat mukaan tähän hyvän mielen kampanjaan. Linkkaa blogisi kommentteihin. Tässä mukana olevat blogit.

Haasteen ideaa:
"Photoshopattuja staroja, proteiinipirtelömainoksia, mallikoululaisia, joiden pitää laihduttaa… Ulkonäköpaineet vain lisääntyvät – eikö tavallinen kelpaa enää? Haluamme Rantakunnossa-kampanjalla näin kesän kesän kynnyksellä muistuttaa, että jokainen on jo rantakunnossa sellaisena kuin on, olipa sitten pieni tai pyöreä, vammainen tai vanhus. Rantakunto ei vaadi laihduttamista, kiinteyttämistä tai muitakaan kikkoja.

Kampanjan tavoitteena on kannustaa ihmisiä hyväksymään itsensä ja kunnioittamaan erilaisuutta. Kampanja kannustaa ihmisiä jakamaan oman rantakuvan ja haastamaan kaverit mukaan.

Tarvetta kannustukselle on, sillä Mannerheimin Lastensuojeluliiton tutkimuksen (2013) mukaan 73 % 15-18 v. tytöistä on tyytymättömiä vartaloonsa. Suomessa tehdyn tutkimuksen mukaan joka kymmenes tyttö kärsii syömishäiriön oireista nuoruusiän aikana. Myös poikien ulkonäköpaineet ovat kasvaneet. Eniten nuorten käsitykseen omasta ulkonäöstä vaikuttavat ystävät ja media. Paineilta eivät välty aikuisetkaan.

Jos koet, että Suomeen kaivataan vähän lisää body positivity -asennetta, niin liity mukaan! Postaa kuva ja siihen liittyvä viesti #rantakunnossa-hashtagilla, ja haasta mukaan kolme kaveriasi. Kampanja jatkuu niin kauan, kuin rantakelejä riittää."


Tässä raskausviikko 30+5, synnytyksen jälkeen en aloita laihduttamista, vaan kilot saavat karista omaan tahtiinsa.

Ei kommentteja