Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Kun silitys ei nappaa - Steam&Go


Ensikosketus laitteeseen Mailife blogin Maijan kanssa
Silitys ei ole koskaan ollut lempipuuhaani. Oikeastaan en ole koskaan tarttunut silitysrautaan kovin innokkaasti. Kauluspaidat on yleensä silitetty miehen toimesta ja joskus aikanaan myös siivoojaa hyödynnettiin silityshommissa. Nyt sain mahdollisuuden testata Philipsin Steam&Go kannettavaa vaatehöyrystintä Indiedays Bloggers Inspiration Day tapahtuman kautta. Tietysti ensin delegoin homman miehelle ja yllätyimme molemmat, miten tehokkaasti ja nopeasti kauluspaita tuli sileäksi hihoja lukuunottamatta. Ne vaativat hieman taiteilua. Laite on varmasti parhaimmillaan mekkojen ja lyhythihaisten paitojen kanssa. Näppärästi ja nopeasti tällä silittää myös lasten vaatteita.

Kiinnostavia seikkoja laitteesta on esimerkiksi se, että kuuma höyry tappaa jopa 99,9 % vaatteiden bakteereista ja pidentää pesuväliä. Höyry poistaa tehokkaasti tupakan-, ruoan- ja hienhajun. No meillä ei onneksi polteta, eikä muutenkaan ole ollut huomattavissa hajuhaittoja. Kuitenkin turhia pesuja voi välttää kyseisen laitteen kanssa. Tämä täytyykin sijoittaa vaatehuoneeseen helposti käyttöön otettavaksi. Moni laite saattaa unohtua kaapin perukoille vahingossa, vaikka siitä olisikin hyötyä.Voita oma Steam & Go!
Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa Steam & Go -vaatehöyristin myös itsellesi! Osallistu kilpailuun Instagramissa näin:
1) Julkaise Instagramissa kuva omasta, pelastusta kaipaavasta kesämekostasi
2) Lisää kuvaan hashtagit #steamNgo ja #kesämekko2015
Arvonta suoritetaan 18.6.2015. Kilpailun säännöt löydät postauksen lopusta.

Höyrytän tässä omaa kesämekkoani, tämä Nanson mekko mahtuu myös raskauden aikana :) 
Näppärä laite pikaiseen silitykseen.Kilpailun säännöt:
Järjestäjä: Philips Oy, Äyritie 4, PL 185 01510 VANTAA
Kilpailuaika Kilpailuun voi osallistua 22.4.–18.6.2015.

Voittaja
Voittaja arvotaan kilpailun päätyttyä. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla. Voittaja kontaktoidaan Instagramin kautta. Palkinnot toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon sisällä arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.


Arvontaan osallistuminen
Osallistumalla kilpailuun, osallistuja takaa, että hän on ottanut kuvan itse tai hänellä on postaamansa kuvan tekijänoikeudet. Philipsillä on oikeus re-postata kilpailuun osallistuneita kuvia oman Instagram tilinsä kautta. Voittaja arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Osallistumalla kilpailuun, antaa osallistuja Indiedaysille ja Philipsille luvan kontaktoida häntä (esimerkiksi ilmoittaa voitosta). Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailunjärjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista tai ostamista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan kerran.


Palkinnot
Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan 10 kpl Steam & Go -vaatehöyrystimiä.
Arvonnan järjestäjän vastuu: Philips Oy vastaa arpajaisverosta.
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.

Ei kommentteja