Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Ilmainen katufestivaali #saastopankkistreet 3.6 Kansalaistorilla


Nyt menovinkkinä kesäkuun alkuun ilmainen katufestivaali keskellä Helsingin kaupungin sykettä! Tervetuloa nauttimaan hyvästä tunnelmasta!

#saastopankkistreet tapahtuma järjestetään Kansalaistorilla keskiviikkona 3.6.2015 kello 14.00-20.00. Nooa Säästöpankin luoma festaritapahtuma tarjoaa kesäistä tunnelmaa mahtavien artistien siivittämänä. Iltapäivän aikana vieraita viihdyttää EVA&MANU, Petteri Sariola sekä Trevor Deep Jr. Juontajana toimii Bassoradion aamuohjelmasta tuttu Ina Mikkola! Herkullista katuruokaa tapahtumassa myy Sandro, Richard McCormicks, Theron Bakery ja Namitaxi.Tapahtuman aikataulu:
14:00 Tapahtuma alkaa!
14:15 Petteri Sariola esiintyy
15:15 Petteri Sariola esiintyy
16:00 Trevor Deep jr
17:00 Eva&Manu
18:00 Trevor Deep jr
19:00 Eva&Manu
20:00 Tapahtuma päättyy

Petteri Sariola on omaleimainen ilmiö, joka on tunnettu perkussiivisesta lähestymisestään akustisen kitaran käsittelyssä. Sariola on julkaissut kolme sooloalbumia “Silence!”, “Phases” ja viimeisimpänä vuonna 2014 “Through The Eyes Of Others” American CandyRatin sekä Japanin King Recordsin toimesta. Lukuisten tunnustusten ja palkintojen siivittämä artisti tekee aktiivista yhteistyötä kansainvälisesti arvostetuimpien fingerstyle kitaristien kanssa Suomessa ja ulkomailla.

Kuuntele Petterin huikea taidonnäyte

Trevor Deep Jr. on yksi Suomen parhaista house grooven levittämisessä. Trevor yhdistää klassisen Chicago housen, Detroit techno soulin, New York undergroundin sävelet ja heidän kotikaupunkinsa, Helsingin, tunnelmalliset äänimaisemat, setteihinsä ja tuotantoihinsa. Tähän asti, Trevor Deep Jr. on julkaisut musiikkia yhtiöiden, kuten Amsterdam's Delsin, Berlin's Nsyde ja hänen oman HPTY levy-yhtiönsä kanssa. Artisti on myös yksi Flown vakioesiintyjistä.

Suomalais-ranskalainen duo Eva&Manu julkaisi debyyttialbuminsa 2012 Warner Musicin kautta. Kriitikot ja yleisö rakastui heidän puhtaaseen ja tarttuvaan folksoundiin ja he olivat ehdolla Emma Gaalassa parhaana uutena tulokkaana. Yhtye julkaisi toisen albuminsa Cinnamon Hearts viime syksynä (Warner Music). Albumi esittelee uutta puolta tästä lahjakkaasta bändistä. Ensimmäinen albumi perustui akustisiin elementteihin ja Cinnamon Hearts liikkuu pop ja electrovaikutteiden parissa.

Yhtyeen soundimaailman kasvettua folk-henkisestä ja intiimistä tunnelmasta rentoon pop soundiin ei ole ihme, että uuden levyn singlet (Cinnamon hearts, Emtpy & There is nobody like you) ovat löytäneet paljon uusia faneja ja kaupalliset radiot kuten NRJ ovat ottaneet ne soittolistoilleen. Debyyttialbumin julkaisun jälkeen Eva&Manu ovat esiintyneet yli sata kertaa mm Saksassa, Norjassa, Hollannissa, Itävallassa ja Virossa. Lavalla Eva&Manu esiintyy triona (Jooel Jons). Uusin kiertue on vienyt bändin isommille klubeille ja kesällä 2015 heidät löytää monilta suomalaisilta festareilta!

Katso heidän video Cinnamon Hearts

Mukana tapahtumassa myös Paez sekä Cybershop. Katuruoasta ja herkuista vastaa SandroRichard McCormicks, Theron Bakery ja Namitaxi

#saastopankkistreet Facebookissa
Tapahtumasivu facebookissa

Tapahtuman suunnittelusta ja tuotannosta vastaa tapahtumatoimisto Eventgarden

Ei kommentteja