Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Aion synnyttää Jukka Pojan, Elastisen, Anna Abreun, Reino & Rhinoksen ja JVG:n tahtiin


"Mitä muijat, mikä boogie? Hyvältä näyttää niinku kuuluuki. Mitä äijät, mikä boogie? Mä oon messis mitä ikin tapahtuuki."

Sanathan sopivat täydellisesti synnytykseen, eikö totta!

Juhlafiiliksissä kohti synnytystä :)
Kuva otettu Silja Linen bloggaajatapahtumassa
Tein yhden tärkeimmistä valmisteluista synnytykseen nimittäin Spotify soittolistan. Musiikilla on tosi suuri vaikutus fiiliksiini ja mikäs sen parempi tapa varmistaa synnytyksessä hyvä fiilis, kuin soittamalla musaa, josta tulee väkisinkin hyvälle tuulelle. Joku varmaan ajattelee, että jep jep, näkis vaan. Esikoisen synnytyksessä kuuntelin avatumisvaiheessa varmaan neljän tunnin ajan 90-luvun Housea ja Jukka-Poikaa jumppapallolla hytkyen. Synnytyssalissakin soi randomilla taustalla Jukka Poika ponnistusvaihetta lukuunottamatta. Tanssitaustallani on asiaan varmasti suuri vaikutus. Kun kuulen hyvää musiikkia se on kokonaisvaltainen tunne, jossa koko kroppa alkaa liikkumaan väkisin.

Vauvallekin biisit tulee tutuksi, koska kuuntelen listaa nyt loppuraskaudessa. Tänäänkin hoilotin autossa kaikki biisit läpi ja heiluin auton ratissa. Välillä kyllä supisteli. Tämä soittolista saa mut vaan niin onnelliseen olotilaan ja pistää takapuolen pyörimään. Suositeltava tunne myös synnytyksessä, koska liikkuminen edistää synnytystä. Ei huumoristakaan varmaan haittaa ole.

Eli tavoitteena vetää tämän listan tahtiin synnytys läpi ja naukkailla vähän ilokaasua tunnelmaa nostattamaan :)

Soittolistastasta voi varmaan päätellä, että tykkään Reggaesta ja Suomi-Räpistä. Mitäs mieltä olette tällaisen 40-kymppisen musavalinnoista? Oletteko itse kuunnelleet musiikkia synnytyksessä?1 kommentti

  1. Mulla soi salissa taustalla joku perus radio nova. Kesken ponnistusvaiheen revettiin molemmat kätilön kanssa nauruun, kun tajuttiin, että radiosta alkoi Eye of the tigerin alkutahdit 😂

    VastaaPoista