Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Polarn O. Pyretin Newborn kamppis meneillään


Rakastamani Polarn O. Pyretin Newborn kamppis on meneillään vielä 20.4. saakka. Nyt kaikki odottajat tai tuoreet vanhemmat shoppaamaan alennuksella näitä ihanuuksia. Popin vaatteet ovat ihanan ulkonäkönsä lisäksi kestäviä. Itse löysin merkin kunnolla esikoisen ollessa vuoden ikäinen, mutta tulevalle vauvalle pääsen pukemaan näitä jo heti syntymästä lähtien. Kävinkin fiilistelemässä kamppiksen tarjontaa ja sairaalakassiin valikoitui nämä allaolevat suloiset vaatteet. Nämä söpöyden huipentumat odottavat nyt pikkumiestä! Tulisipa kesä äkkiä :)
20 % ALENNUS VÄHINTÄÄN 3 TUOTTEEN OSTAJALLE!

Myymälöissä ja verkkokaupassa vietetään vastasyntyneiden viikkoja, ja saat vähintään kolmen tuotteen ostoksista 20 % alennuksen. Etu on voimassa 20.4. asti. Etu koskee vaatekokoja 44-68 cm sekä muita vastasyntyneiden malliston tuotteita. Verkkokaupassa saat edun koodilla NB20. Syötä koodi kassasivulla sille varattuun paikkaan, kun ostoskoristasi löytyy vähintään kolme normaalihintaista vastasyntyneiden tuotetta. Ei voi yhdistää muihin etuihin.

Hankaamattomia tasosaumoja, helposti puettavia kietaisubodyja ja pehmoisia sukkia, jotka todella pysyvät jalassa. Jokainen pieni arkea helpottava yksityiskohta on Polarn O. Pyretille tärkeä. 


1 kommentti

  1. Voi kun noita värejä olisi isommillekin. Ihanan raikas keltainen!

    VastaaPoista