Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Nyt löytyi ihana välikausiasu


Mietin keväällä pitäisikö haalarin sijaan kokeilla kaksiosaista välikausipukua päiväkotiin ja muihin touhuihin. Olemme nyt pari viikkoa testanneet tätä Polarn O. Pyretin pirteää vihreää kaksiosaista pukua ja tykkään tosi paljon. Tämä kuoritakki on kätevä etenkin, jos mennään suoraan päiväkodista kaupungille, jolloin olisi kiva riisua vain takki. Jos poitsulla on haalari haluaa hän sen kokonaan pois lyhyellä kahvilavisiitilläkin. Lisäksi takkia tulee käytettyä muutenkin tilanteissa, joissa ei tarvita ulkoiluhousuja.

Halusin kirkkaan värisen puvun, jotta vilkas poika erottuu hyvin. Tämä takki tulee olemaan hyvä myös kesällä viileämpinä kesäiltoina mökillä ja syksyn ruskalomalla Pyhätunturilla. Takki menee pepun yli, joten se antaa suojaa kivasti. Kuorihousut ovat samaa materiaalia. Takkia ja näitä henkselillä varustettuja housuja on saatavilla koossa 98-128cm mm. punaisena ja sinisenä.Tiedot takista

Tekninen, tyylikäs, kestävä kuoritakki hengittävällä kontrastivärisellä verkkovuorella ja pehmeällä kauluksen vuorikankaalla. Takissa tilavat etutaskut nepparikiinnityksellä ja vetoketjullinen rintatasku. Edessä kontrastivärinen vetoketju, jonka sisäpuolella tuulensuojalista suojaamaan kylmältä ja kauluksessa suoja ettei vetoketju hankaa leukaa ja poskia.

Uutta! Keväästä 2015 alkaen kaikkien kuorivaatteidemme vedenpitävyys on saatu aikaan täysin ilman PFC-yhdisteitä. Lue lisää täältä.

• tuulenpitävä
• vedenpitävä (vesipilariarvo yli 10 000 mm)
• heijastimet edessä ja takana
• irroitettava, säädettävä huppu
• teipatut saumat
• säädettävä helma ja hihansuut sekä muotoillut hihat
• ainutlaatuisen nepparilistan avulla kuoritakki on kiinnitettävissä windfleecetakkiimme, jolloin kahdesta takista tulee yksi.

Kerros 3 - ulkovaatekerros, joka pitää lapset lämpiminä ja kuivina kaikissa säissä.

Täältä löytyy kiinnostavaa tietoa lasten vaatteista

Välikausihaalari on tärkeä varuste ja tässä opas sen hankintaan

Ei kommentteja