Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Joogaa netin yli - Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi


Blogiringillä alkoi kampanja, jossa pääsemme testaamaan erilaisia Yoogaian palveluita. Te lukijat pääsette myös testaamaan palvelua kahden viikon ajan ilmaiseksi koodilla HEIDI2015. Luonnollisesti minulle napsahti testiin pre-natal yoga eli raskausjooga. Olo on kyllä kaikkea muuta, kuin kevyt ja elastinen. Mähän olen siis luonnostanikin kankea kuin kanki tanssitaustastani huolimatta. Olen joskus käynyt Hot-joogassa ja kokenut sen ihan rentouttavana ja kerran kokeilin saunajoogaa. Olen kuitenkin superhuono sitoutumaan säännöllisiin ohjattuihin liikuntatunteihin. Jospa tämä palvelu olisi ratkaisu asiaan.

Videolla tutustun palveluun ja koiramme Hans sekä Jens joogaavat mukana :)Yoogaia.com on vuoden liikuntatuote 2014 - yleisöäänestyksen voittaja. Yoogaia on Suomessa kehitetty nettipalvelu, jonka valikoimassa on erilaisia kehonhuoltotunteja.

Rekisteröidyin palveluun ja tutkailin tarjontaa. Livetunteja on pilvin pimein suomeksi ja englanniksi vedettynä ihan Lontoosta saakka. Tunteja on myös lapsille suunnattuna. Erityisesti minua alkoi kiinnostamaan Mindfulness tunnit. Ohjaajien joukossa oli yksi tuttu nimi Eevi Minkkinen, joten taidanpa testata Eevin tunnin lähiaikoina. Jos ei ehdi livetunnille voi katsoa tunnista tallenteen jälkikäteen. Koska tunneilla osallistujat eivät näe toisiaan vähän kankeampikin kehtaa kokeilla. Livetunneilla saa halutessaan henkilökohtaista ohjausta web camin kautta. iPadilla tai iPhonella ei voi vielä seurata livetunteja, mutta tallenteita voi katsoa.Itselleni on helpompaa seurata suomenkielistä tuntia, joten lähdin tutkimaan tarjontaa raskausjoogaan suomenkielellä. Sellaista ei kuitenkaan löytynyt, joten yritän selvitä englannilla. Tällä viikolla on tarjolla yksi livetunti raskausjoogan osalta. Minulla on sovittu siihen aikaan jo menoa. Täytyy katsoa se tallenteena jälkikäteen.

Raskaudesta palvelussa sanotaan seuraavaa: Tavallisilla joogatunnilla tehdään kiertoja, ollaan vatsalla ja pää alaspäin.  Liikkeet eivät aina sovi raskaana oleville. Joogan voi aloittaa noin 3 kk synnytyksen jälkeen. Kannattaa tarkistaa asia lääkärin kanssa.Hinta on kohtuullinen, kuukauden rajaton tuntimäärä maksaa 20€, 4 kuukautta 60€ (kevättarjous) ja 12 kuukautta 180€.

Yoogaia Facebookissa

KOODI: HEIDI2015
Rekisteröitymällä koodi oikeuttaa 2 viikon ilmaiseen joogaan. Huom! Voimassa uusille asiakkaille toukokuun loppuun. Lukijan tulee ensin rekisteröityä, sen jälkeen koodin pääsee syöttämään. Koodeja on rajoitettu määrä. Ole siis nopea :)

Yhteistyössä Blogirinki ja Yoogaia

Ei kommentteja