Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Saturday Night Fever - Silja Line muuttuu musikaalinäyttämöksi ja Arvonta


Olipahan ihana päivä tänään Silja Symphonylla Saturday Night Feverin lehdistönäytöksessä. Musikaali on kyllä yksi suosikkitaiteenlajeistani. Se mahtava musiikki pelkästään sai hytkymään tuolissa ja livebändissä on aina oma fiiliksensä. Oli muuten aika nostalginen fiilis, sillä olen itse esiintynyt samalla lavalla Step Upin kanssa vuonna 1992. Herranen aika miten aika juoksee. Olin silloin ihan lapsonen. Laivoilla tanssiminen oli silloin unelmien täyttymys.

Ennen näytöstä saimme nauttia maistuvan lounaan Italialaisessa ravintolassa. Ruoka oli tosi hyvää. Kun suuntaatte laivalle niin tämä kannattaa testata. Varaukset on hyvä tehdä etukäteen.


West End musikaalit Saturday Night Fever ja Fame pyörivät Silja Linen Helsinki-Tukholma-reitillä pari kuukautta alkaen 1.4.2015. oli hienoa kuulla, kuinka Lontoolainen TSE Productions arvosti yhteistyötä Silja Linen kanssa ja esityksiä on valmisteltu jo vuosi. Musikaalit on ohjannut ja tuottanut tanssija-näyttelijä-koreografi John Thompson, jolla on alalta yli 20 vuoden kokemus. Asiakkaat ovat toivoneet musikaaleja laivoille ja tämä onkin aivan uutta Suomessa. Esitykset sisältyvät matkan hintaan, mutta vaatii etukäteen tehdyn paikkavarauksen. Esityskieli on englanti ja ikäraja 12 vuotta.


ARVONTA
Arvon lukijoiden kesken etukortin, jolla saa Päivä Tukholmassa risteilyn Helsingistä 40€/hytti tai edestakaiset reittimatkat 28€/hytti/suunta. 1-4 henkilölle C-A-hytissä. Voimassa 1.1-22.12.2015. (ei voimassa 24.6-8.8 eikä erikoisristeilyillä. Paikkoja on rajoitetusti.
Järjestän kilpailun Facebook ryhmässäni.

Paikalla oli bloggareita ja toimittajia. Pöytäseurueeni koostui hulvattomista kanssabloggaajista. Kannattaa kurkata Pinkit korkokengät ja kahvakuula kainalossa blogit.
3 kommenttia