Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Mercure Greenwich Hotel London - kerrankin täydellinen kokonaisuus


Olen aika kriittinen tyyppi ja varmasti lähes aina löydän jotain parannettavaa olipa kyseessä ravintola- tai matkakokemus. Tällä kertaa minulla ei ole yhtään toivomisen varaa hotellikokemuksen osalta Lontoossa. No okei, sijainti on syrjässä keskustasta. Jos sinulla ei ole asiaa Greenwichin liepeille ei kannata mennä tähän hotelliin. Toisaalta jos tykkää sukkuloida metrolla ja kokea toisenlaista Lontoota kannattaa mennä tähän hotelliin. Keskustaan pääsee kahdella metrolla noin puolessa tunnissa. Lentokentälle kolmella metrolla ja aikaa menee noin 1,5 tuntia. Hintakin lienee edullisempi, kuin keskustan vastaavissa hotelleissa.

Tämä Mercure Greenwich Hotel London on kunnostettu kolme vuotta sitten Olympialaisten alla, joten kaikkialla oli siistiä. Pidin hotellihuoneen modernista sisustuksesta ja tiedättekö! Siellä oli hyvä sänky, monta tyynyä ja pehmeät lakanat. Ei mikään itsestäänselvyys viiden tähden hotelleissakaan. Koska hotelli on suosittu bisnesmatkailijoiden keskuudessa pitää sängyn olla hyvä, jotta saa kunnon unet. Minä tosin nukuin surkeasti, johtuikohan eroahdistuksesta lapseen? Huone oli aika pieni, mutta neliöt nerokkaasti hyödynnetty. Eihän siellä yleensä käydä, kuin nukkumassa.


Kylppäri oli siisti ja seisoin puoli tuntia kuumassa suihkussa 14 km kävelyn jälkeen, koska suihku oli niin hyvä. Usein hotelleissa haluaa vain käydä nopeasti suihkussa, koska vesi on viileää, suihkusta tulee ärsyttävä suihku ja kaikista kamalinta on jäätyä avonaisessa suihkutilassa, jossa on ehkä suihkuverho lepattamassa. Täällä oli kunnon suihkukoppi kunnon sekoittajalla. Täydellistä.

Aamupalakokemus oli kiva, ravintolassa soi jazz ja aamiainen oli monipuolinen. Keittiöstä sai tilata mm. vohveleita mansikoilla ja erilaisia lämpimiä annoksia. Yläkerran lounge oli hieman ylellinen, eli minun makuuni sopiva. Tähtiluokitus hotellissa on 4, mutta minä annan 5.

Ei kommentteja