Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Sandron vegesafkat


Ensikosketukseni Sandroon tapahtui Flowssa. Maistoin siellä Fatân burgeria ja nyt olen jumiutunut siihen aina käydessäni Sandrossa. Seuraavalla kerralla pitää kyllä testata jotain muutakin. Salaatit näyttävät hyviltä ja ovat runsaita. Sandron vegebrunssia ovat ystävät kehuneet ja se onkin aina melko täynnä. Pari kertaa olemme yrittäneet sisään extempore, mutta paikat kannataa varata etukäteen.

Sandro löytyy Kalliosta sekä Punavuoresta ja miljöö on tällaiselle ex-klubbailijalle oikein kotoisa. Tunnelman kruunasi ainakin nyt perjantai-iltana Dj ja dekkien takaa löytyikin vanha tuttu Ais-T. Sandro on monikulttuurinen elämys ja henkilökunnasta ei tainnut löytyä yhtään kantasuomalaista. Yksi sentään puhui Suomea. Menu on englanniksi ja vaatii hieman avaamista ensikertalaiselle, sillä se pursuu eksoottisia ruokia.Nautimme mieheni kanssa illallisen baarijakkaroilta keskellä tilaa olevan buffapöydän ääressä. Kaikki paikat olivat nytkin täynnä, joka kertoo paikan suosiosta ja ruoan tasosta. Muutama tuttu käväisi baarikierroksella nauttien pelkät juomat, joten kannattaa piipahtaa vaikka pelkillä drinkeillä.
Itse maistoin alkoholittoman version Momo Collinsista. Juoma oli aika makea, mutta inkivääri toi kivaa hapokkuutta siihen. Sandron ruoat perustuvat Beiruttilaiseen ja Balkanilaiseen katuruokaan. 20€ burgerannos on oikein täyttävä ja päälle 9€ jälkkäri. Hinta on siis erittäin kohtuullinen illallisesta. Jälkiruoat olivatkin oikein mainioita. Itse otin grillattuja hedelmiä ja mies suklaakakkua.

CHOCOLATE CAKE W/ CARAMELISED CARROTS & PISTACHIO ICE CREAM


GRILLED SEASONAL FRUITS W/ YOGHURT CREAM & FENNEL TOULIEEi kommentteja