Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Rasvahapot tasapainossa - I love Balance!


Kirjoitin lokakuussa postauksen Hiljainen tulehdus - rasvahapot epätasapainossa. Se onkin ollut yksi luetuimpia postauksia. Olen nyt käyttänyt neljä kuukautta Balance-öljyä ja sain kakkostestin tulokset. Omega-6 ja Omega-3 rasvahapot ovat nyt tasapainossa. Normaalitila on 1:1-3:1 ja minulla on nyt 2,4:1. Myös mieheni on käyttänyt sitä, ei kylläkään aivan säännöllisesti ja se näkyy tuloksissa. Parannusta on toki, mutta ei vielä riittävästi. Sikäli tämä on mahtava todiste skeptikoille testin luotettavuudesta. Jotkut väittää, että kaikille tulisi 4kk käytön jälkeen puhtaat paperit. Näinhän ei tietenkään ole. Ei minullekkaan, vaikka parannus on huomattava. 95% Balancen käyttäjistä pääsee normaaliin tasapainoon 4kk käytön jälkeen. Testiä toimitettaessa ei ole eritelty onko käytössä ollut välillä taukoja, joten tutkija ei tiedä onko öljyä syöty joka päivä säntillisesti. Kuivaveritesti tutkitaan Vitas laboratoriossa. On hienoa, että täysin ulkopuolinen ja arvostettu taho tutkii testit, koska muutenhan syytä skeptisyyteen olisikin. Lue lisää aiheesta BioActive Foodsin sivuilta. Tässä myös kattava artikkeli kuivaveritestistä, jossa Suomen Bioanalyytikkoliitto ry:n puheenjohtajan Pipsa Allénin kommentti testimenetelmästä.

Olen siis käyttänyt nyt itse 4kk Balance-öljyä lukuunottamatta kahden viikon taukoa, kun luulin joutuvani kaavintaan tuulimunaepäilyn takia. Ennen leikkauksiahan suositellaan Omega-3 valmisteen käyttöön taukoa. Onneksi vauva kasvaa hyvin ja Balance-öljy on vaikuttanut positiivisesti myös raskauteen. Kirjoitin aiemmin postauksen, että edellisessä raskaudessa vaivanneet tulehdukset ovat pysyneet poissa. Samoin raskausdiabetes.

Olen todella onnellinen, että löysin tämän tuotteen. Se on vaikuttanut minuun ja niin moneen läheiseen positiivisesti. Tässä muutamien sukulaisten ja ystävien kokemuksia Balancesta. Mieliala on tuntunut parantuneen lähes kaikilla ja stressitaso laskenut. Se on itselleni ollut tärkein mittari. Jokainen meistä on yksilö ja mikä toimii toisella, ei välttämättä toimi sinulla. Se selviää vain kokeilemalla.

BALANCE-ÖLJYN VAIKUTUKSIA LÄHIPIIRISSÄ
Poikani täti: Unenlaatu parantunut ja syventynyt
Poikani setä: Stressitaso laskenut ja positiivinen mieli
Isäni: Yleinen vireystila ja jaksaminen parantunut, sokeriarvot laskeneet
Tuttavaperheen poika 5v.: Paha atooppinen ihottuma parantunut pelkän Balancen avulla
Tuttavaperheen tyttö 6v.: keskittymiskyky esikoulussa parantunut huomattavasti
Setä: Kasvojen ihottuma helpottanut
Naispuolinen tuttava: Helpotusta nivelpsoriaasi kipuihin
Miespuolinen kollega: Paha kissa-allergia helpottanut

MINUN TESTITULOKSET ENNEN JA 4KK KÄYTÖN JÄLKEENMIKÄ IHMEEN HENKISEN VAHVUUDEN INDEKSI?
Niille jotka naureskelevat, miten testistä voidaan mitata henkistä vahvuutta vastaus on yksinkertainen. Henkisen vahvuuden indeksi mitataan omega-6 arakidonihapon (AA) ja merestä peräisin olevien välttämättömien omega-3-rasvahappojen, eikosapentaeenihapon (EPA) sekä dokosaheksaeenihapon (DHA) suhteesta. Riittävä meren omega-3 -rasvahappojen EPA:n ja DHA:n saanti päivittäisestä ruokavaliosta on erittäin tärkeää hermoston kehittymiselle ja toiminnalle. Aivot ovat hermojärjestelmän keskus. Aivot valvovat ja ohjaavat elimistön toimintoja näkö-, kuulo-, haju- ja makuaistien avulla.

Omega-6 (AA)/Omega-3 (EPA) -tasapaino vaikuttaa merkittävästi mielialaan. Muutos tulehdusta edistävästä, epätasapainoisesta yli 9:1 suhteen (omega-3/omega-6) ruokavaliosta arvoon alle 5:1, vaikuttaa välittömästi lukuisiin tekijöihin, joilla on suora ja vahva yhteys henkiseen terveyteen erityisesti ADHD-lapsilla ja vanhemmilla masennuksesta kärsivillä henkilöillä.

MIEHENI TESTITULOKSET ENNEN JA 4KK EPÄSÄÄNNÖLLISEN KÄYTÖN JÄLKEEN


MIKSI JOTKUT OMEGA-3 TUOTTEET EIVÄT IMEYDY?

Selitys on yksinkertainen ja löytyy tästä alla olevasta kuvasta. Jos tuote on krilliöljypohjainen se hapettuu kahdessa tunnissa, eikä ehdi imeytyä elimistöön. Balance-öljy on oliiviöljypohjainen ja hapettuu vasta 35 tunnissa. Tässä ajassa tuote ehtii imeytyä ja sen teho pystytään vieläpä todistamaan kuivaveritestillä.
VAIKUTTAAKO OMEGA-3 OIKEASTI MIELIALAAN?
Omega-3 ja D-vitamiinin terveysvaikutuksia harva kiistää ja niistä on paljon tutkimustuloksia eri asiantuntijoilta. EPA ja DHA tasot vaikuttavat suoraan mielialaan, keskittymiskykyyn ja yleiseen vireystilaan. Laitan tähän muutaman kiinnostavan linkin aiheesta. Outoa, että moni masennuspotilas ei ole saanut lääkäriltään suositusta lisätä Omega-3 käyttöä. Osa kylläkin on saanut ja hyvä niin. Kuinka moni oikeasti huomaa mielialassaan eron käyttäessään Omega-3 tuotteita? Jos käyttää tuotetta, joka ei ehdi imeytyä vaikutusta tuskin huomaa. Onhan se tyhjää parempi yleisen terveydentilan osalta, mutta jos markkinoilla on tuote, joka todistettavasti imeytyy ja maksaa euron päivässä niin kannattaako silloin käyttää sitä? Asiakaspysyvyys on Balance-tuotteiden osalta huippuluokkaa, yli 80%. Jo tämä kertoo, että tuotteeseen ollaan tyytyväisiä.

Lue Zinzino Balance Oil kokemuksia

Tässä Zinzino Test testitulokset vajaan kolmen vuoden käytön jälkeen.

Omega-3 rasvahapot ja masennus
Duodecim - Lääkeresistentin masennuksen hoito
Mark toipui masennuksesta
Oletko raskaana? Syö Omega 3:sta ja ehkäiset lapsen allergioita

Tässä kuva kirjekuoresta, johon testi laitetaan. Lähestysosoite on Vitas AS laboratorio.

Ei kommentteja