Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Lastenhuone uusiksi - tarjous sinulle!


Kuva: Ferm Living
Sisustaminen on mukavaa puuhaa. Pienillä jutuilla saa uutta ilmettä ja tunnelmaa kotiin. Pelkästään yhden tilan kevyet muutokset vaikuttavat positiivisesti kodin ilmapiiriin. Joskus kuitenkin kannattaa käyttää ammattilaisen apua ja haluan esitellä teille yhden sisustussuunnittelijan, joka haluaa madaltaa kynnystä käyttää sisustussuunnittelijaa. Hänellä on 10 vuoden kokemus visualistin työstä. Hän on kälyni, kahden lapsen äiti ja tuore yrittäjä Henna Siponen.

"Haluan tuoda esille, että suunnittelijaa käytettäessä ei tarvitse olla suuren suurta budjettia, tai suuren suurta muutostarvetta. Suunnittelijan voi palkata avuksi ratkaisemaan vaikka kalustesijoitteluongelmaa, säilytysongelmaa tai avuksi valitsemaan kevätkodin tekstiilien sävyjä. Myös asunnon myyntiä vauhdittavaan stailaukseen suunnittelija on oiva apu. Kaikkea ei välttämättä tarvitse aina laittaa uusiksi ja mielelläni käytänkin suunnitelmissa mahdollisimman paljon olemassa olevaa, ja/tai kierrätettyä, toki asiakkaan ehdoin. Näin myös luonto kiittää :)" toteaa Henna.

Henna on valinnut tähän Ferm Livingin inspiraatiokuvia lastenhuoneista.

Kuva: Ferm Living

Nyt minulla on ihan mahtava tilaisuus tarjota teille Hennan toteuttamaa lastenhuoneen suunnittelua erikoishintaan. Muista mainita koodi "Äiti yrittää" Hennalle. 

Lastenhuoneen sisustus sisältää:
- Tarvekartoituskäynnin (pääkaupunkiseudulla, muualle toteutus etänä, jos asiakas toimittaa mittakaavassa olevan pohjakuvan)
- Kaluste-, valaistus- ja tekstiilisuunnitelman, maalien ja tapettien valinnat sekä pohjapiirustuksen. 
- Esitän vaihtoehdot asiakkaan toiveiden perusteella ja lopulliset valinnat tehdään yhdessä. 
Tarjoushinta suunnittelusta 450€ (sis. alv 24%)

Sisustussuunnittelija ja visualisti: Tilanne Design, Henna Siponen
Puhelin 0406875775
Sähköposti: tilannedesign@gmail.com

Kuva: Ferm Living

Kuva: Ferm Living

Kuva: Ferm Living


Ei kommentteja