Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Kivikorut hoitavat - arvonta!


Ensikosketukseni kivikoruihin tapahtui 90-luvun alussa, jolloin kiinnostuin kivien vaikutuksesta hyvinvointiin. Pesimme tuttavani kanssa kiviä täydenkuun aikaan Hietalahden rannalla meressä, kuten oli neuvottu. Kivillä voi hoitaa unettomuutta, väsymystä ja mielialaa. Kivet voivat antaa energiaa ja itseluottamusta. Minulla on ollut useamman vuoden tauko kivien maailmassa, mutta nyt Minä Olen messuilla tapahtui kohtaaminen, jonka kautta löysin kivet taas uudelleen. Kivikoruthan ovat aivan ihanan näköisiä ja tietysti katseeni osui turkooseihin kiviin Somsolan osastolla. Mietin, että tarvitsisin jonkun voimakiven tai korun, jonka avulla saisin levollista mieltä yrittäjyysasioihin ja elämään ylipäätään ja voisin ottaa sen mukaan synnytykseenkin. Somsolan omistaja Sari McGlinn esitteli minulle kiviä ja samalla juttelimme hiukan hänen 20-vuotisesta yrittäjätarinastaan. He ovat avaamassa liikkeen myös Lontooseen. Kalevankadulta löytyykin maailman kaunein kivikauppa. Kivikorut ja kivet ovat myös oiva lahjavinkki vaikkapa ystävänpäiväksi.


Messuilla silmäni osui samantien aivan ihanaan rannekoruun, jossa sattui olemaan juuri sellaiset kivet, joiden voimaa koen tarvitsevani. Olen nyt pitänyt korua viikonlopun kädessäni ja kyllä, se rauhoittaa ja on todella kaunis.


Berylli Akvamariini: Olemuksen puhtautta edustava berylli edistää selvänäön avaamista, kohottaa rohkeutta ja helpottaa stressiä. Se kasvattaa itsevarmuutta ja rauhoittaa mieltä rohkaisten myönteiseen elämänasenteeseen. Vapautta ja onnellisuutta tukeva kivi, jossa on erittäin kaunis ja korkea värähtely, joka huuhtoo raskasta energiaa kehosta ja mielestä.

Morganiittiberylli: Huikea rakkaudenenergian kohottaja, joka auttaa käyttäjäänsä saamaan yhteyden siihen tulevaisuuden energiaan, johon olemme nyt siirtymässä: Kauniiseen selkeyden, vapauden, universaalin ja egottoman rakkauden energiaan.

Ne jotka ovat tutustuneet Fengshuihin sisustamisen näkökulmasta tietävät, että kotiin suositellaan kristallia puhdistamaan kodin energioita. Sama vaikutus on Apofylliitti kidekärkisykeröllä. Haluan sellaisen ehdottomasti makuuhuoneeseemme, jossa koko perhe nukkuu.


Apofylliitti kidekärkisykerö: Rakkaudellista harmoniaa ympärilleen levittävä kvartsikide. Puhdistaa ja eheyttää energiakenttää myös karmallisista asioista. Luo harmonisen energiakuplan ympärilleen, jonka sisällä saa kiven välittämää korkeavärähtelyistä ja rakkaudellista kivihoitoa. Sopii hyvin yöpöytäkiveksi. Kivessä on peilimäisiä heijastepintoja ja viisteitä, joita katsomalla voi meditoida ja saada tietoa intuitioonsa kiven kautta.

Somsolasta löytyy yli 300 mineraalin valikoimat.
• Katselukivet • koristekivet • hoitokivet • keräilykivet • ikonimaalauskivet • kivihiontakivet • korukivet.
Kivistä on valikoimissa myös paljon kauniita ja erilaisia sisustusesineitä, kuten eläimiä, tuikkuja ja veistoksia. Sari on myös kirjoittanut aiheesta neljä kirjaa, joista uusin on Kivillä hoitaminen. Hän pitää myös kursseja aiheista tietosiuustaidot, kivillä hoitaminen ja jalokivihoidot, Regressio sekä sisäisen hyvinvoinnin ohjaaja –koulutusta ammatillisessa mielessä.ARVONTA 10-28.2.2015
Saan arpoa lukijoille Sarin kirjoittaman ihanan Kivillä hoitaminen kirjan. Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän blogiin miksi sinä tarvitsisit tämän kirjan. Laita kommentin yhteyteen toimiva sähköpostiosoite.
6 kommenttia

 1. Kivillä hoitamista on sivuttu käymissäni koulutuksissa, mutta en ole sen tarkemmin siihen tutustunut. Tämä kirja olisi oiva tapa aloittaa tutustuminen kivillä hoitamiseen. Kärsin ajoittain unettonuudesta.

  VastaaPoista
 2. Minua alkoi kovasti kiinnostamaan kivet luettuani postauksesi. Tällä hetkellä kaipaisin itsekin sisäistä rauhaa ja voimaa. Olisi kiva perehtyä aiheeseen lähemminkin.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 3. Kivillä hoitaminen ja kivien terapeuttiset vaikutukset on kiinnostaneet vuosikausia, mutta kaikki tieto on silppuna erilaisilla monisteilla. Kirja olisi kiva, siitä oppisi varmasti paljon uutta
  arhippainen@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Antaisin lahjaksi vaimolle, häntä kun aihe on kiinnostanut jo kauan. Minäkin olen oppinut kivistä jotain...
  karicepu(AT)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea Kartsu, onnetar suosi sinua ja vaimoasi! Laitan sinulle sähköpostia niin saadaan kirja tulemaan teille.

   Poista
 5. Koskapa tietämykseni aiheesta rajoittuu siihen, että ametisti auttaa unettomuuteen ja alkoholismiin. Enkä kärsi kummastakaan :) Aihe kiinnostaa ja haluaisin oppia enemmän
  pauleceb(AT)gmail.com

  VastaaPoista