Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Ylen Korkki kiinni alkaa


Minua ja perhettäni on seurattu vuoden ajan Ylen "Korkki Kiinni" dokumenttiin. Virallinen esittely sanoo sarjasta näin: 

TV1 tiistaisin 6.1. - 10.2.2015 klo 20.00 - 20.30, uusinta lauantaisin klo 15.15 ja maanantaisin klo 9.30. Yle Areenassa 30 päivää

"Toimittaja Jaakko Selin, yrittäjäpariskunta Heidi Ekholm-Talas ja Jonni Talas, näyttelijä Susanna Indren, Lapinlahden linnuista tuttu Timo Eränkö sekä Freukkareiden solisti Pekka Myllykoski lupautuvat yrittämään koko vuoden mittaista tipatonta.

Koheneeko terveys, karisevatko kilot vai muuttuuko elämä tylsäksi? Korkki kiinni -sarja seuraa kuuden suomalaisen alkoholitonta elämää vuoden ajan.

Edustamista ja kokkareita
Jaakko Selin ja Talaksen yrittäjäpariskunta ovat alkoholin kohtuukäyttäjiä, joiden työtehtäviin liittyy paljon edustamista ja kokkareita.

Heidille tipattomuus tuli tutuksi raskausaikana, ja hän aikoo viettää koko vuoden ilman tippaakaan alkoholia. Jonni puolestaan ottaa käyttöön konseptiin liittyvän viinakortin ja aikoo juoda jokusen oluen poikien kesäreissulla formulakisoissa Unkarissa.

Jaakko toivoo löytävänsä laadukkaita vaihtoehtoja alkoholille, kun jotakin halutaan juhlistaa. Entistä terveemmät elämäntavat ja painonpudotus kiinnostavat sekä Jonnia että Jaakkoa."

Meitä on seurattu dokumenttiin kotona, töissä, Cannesissa, Pyhätunturilla ja monessa muussa paikassa.


Dokkarin teko on ollut hauskaa ja kaksi jaksoa nähtyäni lopputulos on minusta hyvä. Mukana on erilaisia persoonia, osa kohtuukäyttäjiä ja osa alkoholisteja. Idea onkin näyttää erilaisia tarinoita. Se on tietysti tasan varmaa, että nettikansan mielipiteet jakautuvat ja ei varmaankaan kannata eksyä keskustelupalstoille. Twitterissä sen sijaan aion osallistua keskusteluun. 

Oma suhteeni alkoholiin ei juurikaan muuttunut vuoden aikana. Olen viimeksi ollut humalassa vuonna 2011 ja lapsen saatuani ei ole tullut mieleenkään biletys ja sitä seuraava krapula. Pari lasia skumppaa tai viiniä sen sijaan tykkään nauttia. Nyt tosin on nollalinja raskauden ajan.

Ohjelma alkaa 6.1 klo 20 Yle 1 kanavalta. Jaksoja on kuusi. Tervetuloa seuraamaan miten tipattomuus sujuu ja kurkkaamaan meidän elämään työ- ja vapaa-ajalla.

Ei kommentteja