Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Positiivisuutta keskustelupalstojen surullisille tapauksille


Vauvalehtien keskustelupalstat tarjoavat parhaimmillaan tietoa ja vertaistukea, mutta joka välistä löytyy omaa pahaa oloa purkavia väsyneitä ihmisiä. Voiko Suomen kansa todella näin huonosti? Miksi ruokkia omaa huonoa oloa negatiivisuudella? Miksi levittää perättömiä huhuja ihmisistä nimillä ja syyllistyä mahdollisesti kunnianloukkaukseen? Arvasin, että olemalla mukana tv-ohjelmissa pääsee osaksi tätä paskanjauhantakulttuuria. Minulle on täysin ok jos minusta ei persoonana tykätä. Mutta minulle ei ole ok, jos väitetään, että juon alkoholia raskausaikana. Jos ihmisellä on yhtään sisälukutaitoa ymmärtää katsomalla vuonna 2014 kuvattua Korkki Kiinni ohjelmaa, että Jaakko Selin, minä ja mieheni olemme alkoholin kohtuukäyttäjiä. Mukana olomme on tarkoitus näyttää miten alkoholi kuuluu kohtuukäyttäjien arkeen ja millaista on kieltäytyä siitä kokonaan esimerkiksi edustustilaisuuksissa.

Itse olen ollut viimeksi edes pienessä hiprakassa vuonna 2011, ennen esikoisen odottamista. En pidä krapulan tunteesta ja muutama viinilasillinen on sopiva nautintomäärä muutaman kerran kuussa, mutta ei raskaana. En hyväksy juomista tai polttamista raskaana. Se on itsekästä ja edesvastuutonta. On myös vastuutonta levittää perättömiä huhuja vauvapalstoilla. Siksi oletankin, että jokainen edes yrittää miettiä mitä nettiin tulee kirjoiteltua. Anonyymikirjoittelu negatiiviseen sävyyn on alhaista toimintaa. Tervetuloa keskustelemaan omalla nimellä, rakentavasti ja asioista selvää ottaen.

Tässä teille kaikille ahdistuneille ihmisille muutama linkki sivuille, joilla voitte löytää positiivisuutta elämäänne. Iso suositus myös onnellisille ihmisille, jotka haluavat pitää ilon ja positiivisuuden yllä.

Positiivarit
Hidasta elämää
Positiivinen psykologia Facebook-ryhmä

 Iloa viikkoon :)

5 kommenttia

 1. Hyvä Heidi! Olen miettinyt miten niin ihana asia, kuin vauvapalleroiset on saanut sivuistoilleen pahansisuiset törkykirjoittajat. Sivuilla törkyä kirjoitetaan kaikesta ja kaikista ja perättömistä. Kahdesti olen eksynyt sivustolle googlaamalla kahden bloggaajan nimen. Muutoin en siellä käy, koska tulee suorastaan oksettava olo.

  Sivuston kommentit kertoo paljon niistä ihmisistä, ei mitään susta. <3 Pää pystyyn, maailma on täynnä sairaita ihmisiä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tiia, sitä ei vaan haluaisi uskoa ihmisistä tuollaista vihaa ja valehtelua. Heillä on varmasti aika kamalaa elää itsensä kanssa tuollaisessa mielentilassa.

  VastaaPoista
 3. Vain alkoholistit käyttää alkoholia. Normaalit ihmiset eivät sitä käytä ikinä, missään eikä koskaan.

  VastaaPoista
 4. Hyvä postaus Heidi! Sehän siinä on, että jos olet vähänkin erilainen, teet jotain erilailla niin siitä saadaan iso asia keskustelupalstoilla ja anonyyminä on helppo aina huudella... Pelkäänkin jo ensimmäistä "huomiohuora" nimitystä, kun puhun sairaudestani ja vaikutuksesta perheeseemme blogissani. Olen kuitenkin päättänyt olla blogissani rehellinen, joten sairaus kuuluu olennaisena osana rehelliseen minääni. :)

  VastaaPoista
 5. Heips! Tipulassa kerätään hyvän mielen postauksia tammikuulta. Haluaisitko tulla linkittämään tämän ja/tai muista postauksiasi tänne? :)

  VastaaPoista