Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Maspalomas Princess perhekohteena


Lähdimme viettämään äitini 60-vuotisjuhlia Gran Canarialle. Mukaan tuli myös veljeni perhe, joten lapsia oli kolme ja aikuisia 6. Äitini oli varannut meille Finnmatkojen All Inculsive hotellin Maspalomas Princess. Hotelli sopi täydellisesti porukkamme lomailuun. Alueella oli isot allasalueet, lapsille kivat leikkipaikat, hotelli oli siisti ja ruoka hyvää, myös kasvissyöjälle. Itse valitettavasti olin sairaana koko loman, kuten muukin joukkomme enemmän ja vähemmän viikon aikana. Olisi ollut ihanaa nauttia paikasta täysissä voimissa, mutta lapset osasivat onneksi ottaa ilon irti.

Lentoajat olivat melko hyvät, etenkin menolento, joka lähti aamulla toimi hyvin lasten kanssa. Paluulento saisi lähteä pari tuntia aiemmin, jotta kotiin ehtisi reilusti ennen puolta yötä. Lennot olivat ajallaan ja sujuivat hyvin. Lapset olivat innoissaan lentokentällä ja siellä riittikin katseltavaa.

Lapsille oli hotellissa kiva Play Hotel sisäleikkipaikka sekä leikkipuisto. Joka päivä aamiaisen jälkeen suuntasimme leikkimään ja myös iltapäivisin se kuului ohjelmaan.

Suosittelen ehdottomasti ottamaan All Inclusive paketin. Laskimme, että se maksoi noin 20€/pv per henkilö, joten se oli todellakin hintansa arvoinen. Ruokaa oli tarjolla aina, mikä oli lastenkin kannalta hyvä juttu. Kasvissyöjäkin löysi erilaisia vaihtoehtoja. Itse söin lähinnä salaatteja ja pastaa. jälkiruoaksi oli aina saatava todella hyviä jäätelöitä. Jälkiruokapöytä oli laaja ja vaihteli päivittäin. Aamuisin oli kiva syödä valmiiksi kuorittuja appelsiineja, greippejä ja kiwiä. Viinit ja olut kului hintaan, itse en viiniä päässyt nauttimaan raskauden johdosta. Iltaisin ruokaravintolassa oli musiikkiesityksiä ja kerran aamiaisella oli myös Bamse-nalle lasten iloksi. Hotellissa oli myös viihdettä iltaisin sekä lapsille, että aikuisille.

Allasalue oli kaunis ja iso. Alueelle rakennettu hiekkaranta oli taaperoiden mieleen. Itse en uinut kertaakaan, koska olin sairaana. Lapset polskivat päivittäin ja meidänkin pikkuherrasta kehkeytyi oikea vesipeto.



Säät olivat yllättävän hyvät, vaikka oli melkein joulukuun puoliväli. Lämpimin päivä oli +26. Muutamina päivinä oli hieman pilvistä ja keskimäärin lämpö oli +22.

Hotellialue oli siisti ja meidän poika tykkäsi juoksennella joka puolella. Se tarkoitti tietysti juoksentelua hänen perässään. Oman lomani kohokohta oli käydä hieronnassa allasalueen keskellä palmujen keskellä. Hinnat olivat oikein kohtuulliset 42€ 50 minuuttia ja toinen hieronta 30€. Poikamme matkavaatteet koostuivat pääasiassa Polarn O. Pyretin lomamallistosta. Tässä blogi uima-asuihin. Tein myös oman postauksen top 5 matkakatarvikkeista.

Tässä hyvä opas Äkkilähdöt All Inclusive -paketilla: 7 vinkkiä edulliseen matkustukseen



Ei kommentteja