Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Kylpyhuone taaperon mieleen


Kun suunnittelimme omaa taloamme vuonna 2008 ei ollut tietoa saammeko omaa lapsukaista. Rakennuttaminen alkoi vuonna 2011 ja olinkin silloin onnellisesti raskaana. Suunnittelimme keskikerrokseen kuitenkin jo alussa kylpyhuoneen, joka onkin ollut osuva kokonaisuus taaperon näkökulmasta. Kylpyhuoneen ilme on moderni mustavalkoinen höystettynä hopealla. Itse tykkään ylellisistä ja erikoisista laatta- ja kalusteratkaisuista. Hansgrohen Puravida sekoittajat ovat suosikkejani muotoilultaan. Musta wc-istuin on herättänyt erityisesti huomiota. Parasta taaperon mielestä on tietenkin pieni kylpyamme, joka on kooltaan täydellinen pikkuihmisille. Itsekin köllöttelin siellä raskausaikana kuunnellen hypnosynnytysnauhaa.

Kylpyhuoneessa on Sonosin monihuonejärjestelmä äänentoiston osalta, jolloin siellä voi helposti kuunnella musiikkia. Veikkaanpa, että lapsen kasvaessa tämä ominaisuus tuo lisäiloa kylpyhetkiin.

Sisustussuunnittelu: Heidi Ekholm-Talas, Kipasu Oy
Laatat ja kalusteet: Laattapiste

Nämä Lushin herkulliset kylpypallot on otettu lapsen kanssa käyttöön vasta nyt. Olen ostanut ne muutama vuosi sitten ja nyt saadaan ihan uutta jännitystä kylpyhetkiin, kun testailemme erilaisia kylpypalloja lapsen kanssa. Lupasin, että poika pääsee itse valitsemaan kylpypalloja, kun vanhat on käytetty. Näistä lähtee ihana tuoksu ja vedestä tulee jännittävän näköistä.

1 kommentti