Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Ihanan kamalat leikkipuistot


Taas se tuli reissussa todistetuksi, leikkipuistot nostavat stressitasoni sataan. Ihan sama ollaanko Suomessa vai ulkomailla niin leikkipuistot ovat stressaavaa ajanviettoa. No onhan ne mukavat keinuhetket ja kiipeily suloista, mutta joka kerta tulee joku "tilanne" päälle. Olen varmaan vähemmistössä, sillä eikös suurin osa äideistä nauti hiekkalaatikon reunalla istumisesta? En ole pitänyt siitä koskaan. Vauva-aikana hiekan tunkeminen suuhun sai pinnan kireeksi. Taapero-aikana päätön säntäily ja ylisosiaalinen toisiin tutustuminen sillä seurauksella, että vastapuoli lensi takaraivolleen oli aivan liikaa. 

Nyt käsittämätön riehuminen 5-vuotiaan serkun kanssa tekee minut hulluksi. En voi käsittää tuota hiekkaleluilla huitomista eli star wars miekkailua. Hetkessä hauskuus voikin muuttua itkuksi, kun joku tuuppaa väärässä kohdassa ja aletaan painimaan ja lyömään kiipeilytelineessä. Minun kaltaiselle ylihuolehtivalle kontrollifriikille nämä tilanteet ovat liikaa. Kaksi villiä vaahteramäen Eemeliä hemmetin nopeilla kintuilla vie minut äärirajoille. Onneksi isä ja mumi kestävät tätä paremmin ja käskevät minut pois panikoimasta. Voinkin siirtyä takavasemmalle pelkäämään, että mitähän siellä tapahtuu. Voisinko saada lomaa itsestäni hetkeksi?Mutta loppupeleissä leikkipuistot ovat ihania, koska lapset ovat siellä niin iloisia ja pääsevät oppimaan uusia taitoja. Yritän harrastaa siedätyshoitoa itselleni. Nämä ihanat kuvat ovat Maspalomas Princess hotellista Gran Canarialta. Suloiset vaatteet ovat Polarn O. Pyretin lomamallistoa.

2 kommenttia

  1. Löysin eilen tieni toisen blogin kautta blogiisi ja liityin heti lukijaksi. :) Blogi vaikuttaa mainiolta! Nyt pitää tutustua lisää! :)

    http://kunaitikelaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista