Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Hippula on nyt TENS-vuokraamo


Hippula Lasten Putiikki on tullut nyt yhden aikakauden päätökseen. Huh helpotus! Myymälätoiminta loppuu tammikuun jälkeen. Testasimme myyntiä Vallilan Stoorissa Shop in Shop periaatteella. Totesimme, että nyt on aika katsoa eteenpäin ja muistella ilolla aikaa Hippulan kivijalkaputiikin parissa. Se oli opettavainen pätkä elämää ja johti moneen mahtavaan juttuun ja kokemukseen. Tuskin edes bloggaisin ilman Hippulaa. Aiheuttihan se myös paljon stressiä ja huolta. Kokonaan ei Hippulan toiminta lakkaa, vaan vuokraamme edelleen supersuosittuja TENS-laitteita synnytystä varten Länsi-Pasilan toimistoltamme käsin.

Mikä on TENS?
TENS lyhenne tulee sanoista “Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation”. TENS –laite on pieni paristokäyttöinen laite, joka lähettää kehoosi sähköimpulsseja selkään laitettujen elektrodilappujen kautta. Nämä impulssit vaikuttavat positiivisesti niihin hermoihin, jotka ovat tekemisissä aivoihin vietävien kipuviestien kanssa. Impulssit auttavat myös lisäämään kehon omia kipua lievittäviä kemikaaleja, endorfiineja. Sähköimpulssit tuntuvat selässä pienenä kihelmöintinä, ja niiden voimakkuus on täysin synnyttäjän säädettävissä.

TENS-laitteita on käytetty menestyksekkäästi jo useiden vuosien ajan ympäri maailmaa. Kokemus on osoittanut, että TENS-laite on kaikkein tehokkain synnytyksen ensimmäisessä vaiheessa. Se auttaa synnyttäjää hallitsemaan omaa kehoaan ja pysymään virkeänä. TENS-laitteen käyttö vähentää lääkeaineiden tarvetta, ja mikä tärkeintä – käytöstä ei ole todettu aiheutuvan minkäänlaisia sivuvaikutuksia äidille tai vauvalle. TENS-laite on lääkkeetön vaihtoehto kivunlievitykseen, mutta se ei sulje pois muiden apujen käyttöä. Esimerkiksi ilokaasua ja petidiiniä voi käyttää TENS-laitteen kanssa.

Vielä palatakseni Hippulaan, koskaan ei tiedä mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Ihan mitä vaan hauskaa voidaan kehittää, kun aika on kypsä tai olen riittävän varakas kalliiseen harrastukseen, kuten Lasten Putiikin pitoon :) Faktahan on, että rikastumaan kivijalkaputiikin pidolla tai varsinkaan kirppiksen pidolla ei pääse. Harva päätyökseen yrittäjänä sitä tekevä pääsee edes kohtuullisille palkoille. Kun olen katsonut joidenkin toimijoiden tilinpäätöksiä niin tappiota on tehty vuosi toisensa jälkeen. Meillä tavoite oli kattaa vain suorat kulut ilman, että saamme euroakaan itsellemme. Koska tämä tavoite ei täyttynyt on turha lyödä päätä seinään. Haluan toivottaa tsemppiä kaikille vastaavan toiminnan parissa oleville. Itse totesin, että aika perheen kanssa on paljon arvokkaampaa ja sen pohjalta nyt rakennan työasioita.

Meillä on nyt ihania asioita perheessä meneillään toisen lapsen odotuksen parissa ja haluan keskittyä täysillä odotukseen sekä oikeisiin yrityksiimme eli Eventgardeniin ja Kipasuun. Meillä on mahtava henkilökunta Eventgardenissa, joten voin hyvillä mielin jäädä "yrittäjän äitiyslomalle" kesällä. Teen myös sivutoimisesti suoramyyntiä Balance-hyvinvointituotteiden parissa, joka mahdollistaa tulevaisuudessa sen, että voin olla enemmän lasten kanssa kotona, ilman elintason laskua. Tavoitetila on, että esikoisen mennessä kouluun pystyn aina viemään ja hakemaan hänet. Olen konkreettisesti jo nähnyt neljän kuukauden aikana, että tämä tavoite on mahdollinen suoramyynnin avulla. Olenkin siis todella iloinen nykytilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä töiden ja perhe-elämän yhteensovittamisen osalta.

Elämä on valintoja :)

Ei kommentteja