Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Animagi HauMaun asiakkaana


Rakkaiden koirien eläinlääkäri on sellainen juttu, jota ei ihan hevillä vaihda. Olemme olleet HauMaun asiakkaita Töölössä 10 vuoden ajan, ihan koiriemme elämän alusta saakka. Olemmekin olleet vakioasiakkaita etenkin hammashoidon osalta. Laskin, että näinä vuosina on mennyt rahaa yli 10 000 euroa koirien terveydenhoitoon. Onneksi on ollut vakuutus. Terveys on kuitenkin sellainen asia, että en ole hetkeäkään miettinyt jos on jotain vaivaa ollut. Olen aina samantien soittanut HauMauhun.

HauMau on asiantuntija-artikkeleissakin rankattu kärkisijoille ammattitaidon ja uusimman teknologian osalta. Minulle tärkeä kriteeri on esimerkiksi anestesian aikana toteutettu valvonta. Kuulemma joissain paikoissa ei ole sydänvalvontaa ja henkilökuntana on vain toimenpidettä tekevä lääkäri. HauMaussa on hoitaja mukana toimenpiteessä ja jatkuva valvonta koiran voinnin osalta. Meidän koirien hampaita on hoitanut jo vuosia erikoiseläinlääkäri Anne Kemppainen. Hänen ammattitaitoonsa on ollut helppo luottaa. Hän on erikoistunut anestesialogiaan ja suu- sekä hammassairauksiin. Voin suositella häntä lämpimästi kaikkiin toimenpiteisiin.

Tällä kertaa Hansille tehtiin vähän isompi remontti ja hampaita leikattiin 4. Hän on kärsinyt parodontiitista vuosia. Jensillä on paremmassa kunnossa suu. Toimenpide meni jälleen hienosti. Kiitos Haumaun ihanalle henkilökunnalle <3

HauMaun hinnasto

HauMau liittyi osaksi valtakunnallista Animagi-ketjua taannoin.

Ihana erikoiseläinlääkäri Anne Kemppainen ja Hans hauva hammasleikkauksen jälkeen.

Ei kommentteja