Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Yrittäjä sairastaa lomallaTuntuu olevan enemmän sääntö, kuin poikkeus, että sairastun aina lomalla. Hyvä että lentokone oli päässyt ilmaan, niin eiköhän tullut kaamea hedari, joka muuttui päivän mittaan kurkkukivuksi. Haalin hotellin jokaisesta ravintolasta taskut täyteen servettejä ja kuitenkin ne olivat loppu koko ajan. Mistä tätä räkää riittää? Tärisen horkassa +22 asteessa ja haaveilen villapaidasta. Voi morjens oikeesti! Mieheni mielestä kyse on alitajunnasta ja siitä, että mieli antaa luvan sairastua. Kun ei ole hoidettavia työasioita (mitä nyt muutama meili) niin nyt on aikaa sairastaa. Veemäistä. Yritin kyllä ottaa aurinkoa ja touhuta lasten kanssa. Muutamana päivänä oli pakko jäädä peiton alle klo 18, kun muut menivät illalliselle. Osa muustakin porukastamme oli flunssassa ja yskässä. Lasten menoa se ei tuntunut haittaavan. Asennekysymys, tämäkin. Mutta joka hetki ei vain jaksa olla hyvällä asenteella, kun oma olo on kaamea. Flunssa sai seurakseen yskän ja olen yskinyt viimeiset 4 yötä siihen tahtiin, että olen pystynyt torkkumaan vartin pätkiä. Eilen yöllä palasimme Suomeen ja varasin lääkärin heti aamuksi. Tulehdusarvot ovat koholla ja sillä rajalla, että onko kyseessä virus vai bakteeri. Sama tilanne, kuin keväällä ja kesällä. Mykoplasman tämänhetkinen tulos tulee myöhemmin. Olen melko varma, että tämä sairastumiskierre on Mykoplasman ja stressin aiheuttama yhteisvaikutus. 

Kai se on vaan alettava suunnittelemaan seuraavaa lomaa, jos silloin lykästäisi paremmin. Kun lomailee useammin, niin pakkohan joskus on käydä sellainen tuuri, että olisi terve, eikö? Ainiin, jos olisi palkansaaja saisi uuden loman itselleen, kun loma meni sairastaessa. Se vasta sairasta onkin näin yrittäjän näkökulmasta.

Kun tästä vähän toivun niin luvassa on kivoja lomapostauksia lasten touhuista.

Maspalomas Princess hotelli tarjosi lapsille mukavia hetkiä.

2 kommenttia

  1. No voi harmi! Mulla on välillä vähän sama juttu mutta palkansaaja tosiaan voi saada lomapäivät takaisin. Toivottavasti voit jo paremmin!

    VastaaPoista
  2. Pikkuhiljaa olo alkaa helpottumaan. Viime yönä pystyi nukkumaan jo muutaman pidemmän pätkän yskimättä.

    VastaaPoista