Matkailu

Matkailu
MATKAILU

PERHE

PERHE
PERHE

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Ranskalaisia kaksi kertaa päivässä viikon ajan


Minun etelänloman paheeni on ranskalaisten perunoiden mussutus mustapippurilla ja ketsupilla. Tilannetta edesauttoi All Inclusive hotelli, joten näitä rasvaisia herkkuja oli tarjolla aamusta iltaan joka ravintolassa ja baarissa. Erityisen hyviltä ne maistuvat auringonoton lomassa keskellä päivää. Pikkumies sai maistaa niitä muutaman kerran.

16-vuotiaana olin Mc Donaldsissa töissä ja lounaaksi meni usein tarjotillinen ranskalaisia ketsuppi-majoneesi-pippuri höysteellä. Tämä himo lienee jäänne siitä. Suomessa ranskalaisia tulee syötyä nykyisin aika harvoin. Ehkä kerran parissa kuussa. Eihän niissä ole mitään ravintoarvoa, mutta jotkut litkivät lomalla viiniä aamusta iltaan. Tämä minun paheeni lienee terveellisempi. Muuten ruokavalioni matkallakin oli pääasiassa hedelmiä ja salaatteja. Jäätelöllä tietysti höystettynä. 

Pääosin ruokavalio koostui salaateista ja hedelmistä.

Ei kommentteja