Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Matkatarvikkeet top 5


Matkoille tulee otettua välillä täysin turhaa tavaraa ja jätettyä ottamatta taas sellaista, mitä ei missään nimessä kannattaisi unohtaa. Listasin tässä viisi juttua, mitkä osoittautuivat hyviksi valinnoiksi Maspalomaksen lomallamme joulukuussa. 

5. Kirjat
Luen nykyisin aivan liian vähän. Jos valittavana on sosiaalinen media ja kirja valinta johtaa 90% someen. Täällä lomalla on siis oiva paikka uppoutua kirjoihin. Lukemisen tärkeys on tullut nyt uudestaan mieleen aloitettuani sivutoimisesti suoramyynnin parissa. Kouluttauttuminen ja itsensä kehittäminen kirjojen parissa vähintään vartin päivässä vie tehokkaammin kohti tavoitteita.


4. Aurinkovoide
Ota kotoa mukaan hyvä aurinkovoide, niin ei tarvitse ostaa paikallisesta marketista ensimmäistä eteen tulevaa purnukkaa. Olen tykästynyt Lumenen aurinkotuotteisiin. Tämä voide imeytyy hyvin ja on miellyttävä. Kasvoihin käytän Lumenen BB-voidetta 20 suojakertoimella. Iho näyttää paremmalta värillisen voiteen kanssa.


3. Juomapullo
Miksi otin mukaan vain yhden Lifefactory pullon? Olisi pitänyt ottaa kaikille omat. Toimii täydellisesti etenkin All Inclusive paikassa, jossa pullon saa täytettyä koska vaan. Nyt olen jakanut vuorotellen pullon poikani kanssa. Minulle yöllä ja hänelle päivällä. Suu on niin kuiva öisin, että hörpin pullollisen vettä yön aikana. Jos kaikilla olisi omat pullot ei tarvitsisi turvautua ostettuihin vesipulloihin ollenkaan. Tästä oppineena, jokaiselle oma Lifefactory jatkossa aina reissuille.


2. Hellehatut
Pää pitää suojata auringossa, sen tietää taaperokin. Suomessa hatun käyttö on ollut syksyn ajan kauheaa neuvottelua. Täällä hän oma-aloitteisesti pyytää hattua päähän, koska se suojaa silmiä auringolta. Ostin itselleni alesta tämän turkoosin lasten Polarn O. Pyretin hatun ja poitsu sai omansa Popin lomamallistosta. Nämä ovat loistavat ja tietysti lempiväriäni.


1. Lapsen suosikkilelut
Lomailu sujuu rattoisammin, kun lapsella on omat suosikkilelut mukana. Nämä tuttavilta saadut Dublo autot ja ukot ovat mukana kaikkialla. Ravintoloissa, uima-altaalla, kylvyssä, leikkipaikalla, sängyssä. Ihan joka paikassa. Omaa reppua pakataan ja puretaan monta kertaa päivässä. Pitäähän "Pappa-Piipan" olla mukana menossa tottakai!


Ei kommentteja