Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Polarn O. Pyretin Maukas mallisto


Lapset selkeästi tykkäävät puuhailla keittiössä. Aika useilla tuntuu suosikkitavarat löytyvän keittiön kaapeista jo alle vuoden ikäisenä. Meidän pikkuherralla on oma leikkikeittiö, mutta onhan se nyt paljon hauskempaa päästä oikeisiin hommiin. Isän mielestä äitikin saisi viihtyä keittiössä nykyistä enemmän. Kun tapasimme väänsin herkkuruoat miehelle ja ilmeisesti vähän huijasin. En nimittäin ole mikään kodinhengetär tai pullantuoksuinen äiti. Ajoittain innostun, mutta kyllähän tässä olisi parantamisen varaa. Uskon, että lapsen kasvaessa tulen hänen kanssaan puuhailemaan keittiössä nykyistä enemmän

Polarn O. Pyret lanseeraasi Maukas Limited Edition-malliston, jonka kantavana teemana on ruoka. Mallisto saapui myymälöihin lokakuun lopussa ja kävimme Jumbon liikkeessä lanseerauspäivänä. Lapsille oli liikkeessä järjestetty mahdollisuus kokkailla, mutta junarata vei voiton muista jutuista. Se on kyllä ihan paras juttu liikkeissä. 

Mallistosta löytyy vaatteita ja asusteita koko perheen hauskoihin ruuanlaittohetkiin – essuja, kokinhattuja, patalappuja, patakintaita, keittiöpyyhkeitä sekä tietysti mukavia ruuanlaittovaatteita kaikille pikkukokeille. Myös aikuisille löytyy oma raitaessu. Käykää ihmeessä katsomassa tai kurkatkaa verkkokaupasta.

Tästä kokkausteemasta intoutuneena kysyin poitsulta leivotaanko pannukakkua ja minulla oli samantien pikkuapuri valmiina keittiössä. Kokinhattua hän ei suostunut pitämään. On muuten haastavaa saada edes pipoa päähän tällä hetkellä.

Kuten kuvista näkyy, poika keskittyy pannukakun leipomiseen huolellisesti ja mukavinta olisi ollut laittaa paljon suolaa taikinaan.

Uuden malliston vihreäraitainen kuosi on ehdoton suosikkini. Paita ja pöksyt ovat niin mukavat, että kelpuuttaisin sellaiset itsellenikin oloasuksi. Lempivärini on turkoosi, joten sellaiset olisivat huippuihanat.

Bongasin Facebookista isänpäivälahjaksi oivan idean, raitapaidan. Olen käyttänyt omaa raitapaitaani sekä töissä, että vapaalla. Se sopii hyvin sekä miehille, että naisille.


1 kommentti

  1. Vitsi. Mulla on kauhee pop ähky. Muttta silti olis kiva ostaa täst joku :)

    VastaaPoista