Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

JOCO olis kahvin aika?


Marraskuu on usein aika synkkää aikaa, mutta eilen Hippula Lasten Putiikkiin saapui lähetys, joka oli päivän piristys ja väriläiskä liikkeeseen. JOCON ekologiset kahvikupit ovat ihania. Ei varmaan vaikea arvata, että oma suosikkini on turkoosi. Täti turkoosin fanaattinen turkoosin fanitus ei lopu koskaan.

Tämä kahvikuppi piristää varmasti jokaisen mieltä iloisella ilmeellä ja muotoilullaan. Vihdoinkin markkinoilla on staili lasinen kahvikuppi. Lasi on ekologinen valinta ja se ei muutu käytön myötä epähygieeniseksi tai naarmutu. Borosilkaattilasi on BPA ja BPS-vapaa, kestää kuumuutta sekä tiskikoneen ja mikroaaltouunin käyttöä. Kupin koko on 3,5dl. Silikonista tehty suoja pitää kädet viileinä ja juoman kuumana. Roiskesuojakansi on aivan ehdoton. Tässäpä siis oiva joululahjavinkki.JOCO lasiset take away- kupit Hippulasta lanseeraustarjoushintaan 25€ sisältäen kupin täyteen herkullista luomukahvia tai -teetä! Lisäksi take away- kahvi tai tee omaan kestokuppiin jatkossakin eurolla.

Herkullisia värejä löytyy jokaiseen makuun.
Kuppiin mahtuu hyvin myös Cappuccinot ja Cafe Lattet. Hankimme Hippulan Kaffelan puolelle vuoden alussa Zinzino Espressokeittimen ja Baristan MM-kisoissakin maailman parhaaksi valittua Rombouts&Malongo luomukahvia. Olipa hauskaa huomata, että tätä samaa kahvia tarjoillaan Monacon Cafe De Parisissa, Elysée palatsissa ja Michelin-tähden ravintoloissa ympäri Eurooppaa. Ja meidän pikkuruisessa Hippulassa :)

JOCON maahantuoja on Big Small Company Oy.
Tervetuloa Hippulaan nauttimaan kahvihetkestä :) 


8 kommenttia

 1. Oi, tämmöinen menee mun joululahjalistalle! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kuppi. Tuli hirveä hinku päästä Hippulaan kavhville ;-)

  VastaaPoista
 3. Eikö olekin, niin pirteä! Äkkiä vaan Hippulaan :)

  VastaaPoista
 4. "Olipa hauskaa huomata, että tätä samaa kahvia tarjoillaan Monacon Cafe De Parisissa, Elysée palatsissa ja Michelin-tähden ravintoloissa ympäri Eurooppaa."

  Onko sinulla esittää lähdettä yo. väittämälle? Itse uskallan melko varmana sanoa, että yksikään, puhumattakaan useista ympäri Eurooppaa, Michelin-tähdellä varustettu ravintola ei kyseistä podikeitintä tai -kahvia tarjoile. Ymmärräthän että valehtelu markkinoinnin keinona on vähintäänkin arveluttavaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olet käynyt Etelä-Ranskassa tai Belgiassa olet ehkä törmännyt kyseiseen kahvibrändiin, joka tulee vastaan joka kulmassa? Minulla on myös esite, jossa on näitä referenssiasiakkaita. Ei kai näitä esitteitä jaettaisi 12 maassa jos asia ei olisi näin? Tuotetta on myyty näillä referensseillä jo 10 vuotta. Tässä linkki Malongon sivuille, jossa kerrotaan että myös Belgian kuninkaalliset käyttää samaa kahvia ja mainitaan podeista. http://www.allo-malongo.com/for-professionals

   Poista
  2. Tunnen brändin kyllä, laadukasta kahvia epäilemättä. Enkä siihen halunnutkaan puuttua. Kyselin vaan noiden Michelin-ravintoloiden perään, mitkä "tätä samaa kahvia" tarjoaa. Antamassasi linkissä ei niistä mainita sanaakaan. Joidenkin kokkien kerrotaan näitä käyttävän, tästä on kuitenkin pitkä matka siihen, että näitä Michelin-ravintoloissa tarjotaan. Siis näitä samoja podeja. Jos näin kuitenkin on, mielelläni kuulisin, että mitkä Michelin-tähdillä varustetut ravintolat tätä podikahvia tarjoaa.

   Poista
  3. Jos tunnet brändin niin pitäisihän sinun tietää, että esimerkiksi Alain Ducasse omistaa monta Michelin ravintolaa ja julkisesti liputtaa Malongon puolesta. Jos useat Michelin tähden ravintolat eivät käyttäisi kyseistä kahvia niin eiköhän 10 vuodessa olisi puututtu markkinointiin aika kovalla kädellä? Olin Globenissa seminaarissa missä Malongon omistaja esitteli toimintaa 3000:lle jälleenmyyjälle, joten aika erikoisia ajatuksia sinulla. Tässä yksi riippumaton artikkeli http://www.equiphotel.com/site/GB/Visit/2014_Exhibitor_list/Exhibitor_details,MALONGO,I7078,Zoom-d320163493d096e47f0bc099de547efd.htm

   Poista
 5. Toinen asia mikä pisti silmään oli "Baristan MM-kisoissakin maailman parhaaksi valittua Rombouts&Malongo luomukahvia.".

  En googlesta löytänyt muuta viitettä voitettuihin palkintoihin kuin tuon joskus 1960-luvulla Belgian kuningashuoneen myöntämän. Myöskin olen ollut siinä käsityksessä, että barista-kilpailuissa nimenomaan arvostellaan niitä baristoja, ei kahveja. Tuolta WBC:n omilta sivuilta en löytänyt mainintaa tästä.

  VastaaPoista