Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Apobasea koko perheelle


Käytän lähes päivittäin kosteusvoidetta vartalolle ja kasvoille. Pääasiassa valintani on kohdistunut apteekkituotteisiin. Ne ovat minusta hyviä hintalaatusuhteeltaan. Apobase on minulle uusi tuttavuus, vaikka se on ollut markkinoilla jo 40 vuotta. Tämä tuttavuus on oikein positiivinen. Samat voiteet sopivat koko perheelle, mikä on erittäin hyvä juttu. Tuotteet ovat parabeenittomia ja sopivat hyvin herkälle iholle.

Poikani iho on aina ollut tosi hyvä, ajoittaista pientä kuivumista lukuunottamatta. Olen kuitenkin opettanut hänet, että suihkun jälkeen rasvataan iho. Hän nappaakin rasvapurkit luontevasti käsiinsä ja tietää mitä pitää tehdä. Lapsen iholle toimii meillä parhaiten 30% ja 60% voide.Apobasen pakkausten ilme on yksinkertainen ja kiva, pidän värimaailmasta tosi paljon.


Itselleni on tullut tapa, että sekoitan BB-voidetta kosteusvoiteeseen meikin alle. Väri levittyy tasaisemmin ja iho saa extrakosteutta. Kun saimme Apobasen voiteet testattavaksi kokeilin tähän tarkoitukseen 20% ja 30% voidetta. Kumpikin toimi hyvin, 30% kuitenkin oli hieman paksumpaa ja sitä käytän jatkossa meikin alla. 

Geeli on viilentävä ja kevyt, sitä suositellaan meikin alle. Kokeilin sitä eilen myös yötä vasten ja aamulla iho oli miellyttävän tuntuinen. Joskus aamuisin iho saattaa tuntua rasvaiselta, jos on laittanut paksua yövoidetta. Geelin jälkeen rasvaisuutta ei ollut, mutta iho oli pehmeä. Taidan ottaa tämän vakiokäyttöön. Geeli toimii varmasti myös auringonoton jälkeen ja pääsenkin testaamaan sitä ensi kuussa, kun lähdemme etelään. Voidepurkin turkoosi värikin miellyttää, sillä onhan se lempivärini.Kuiviin jalkoihin ja kantapäihin 60% voide oli hyvä. Myös mieheni käyttää nyt tätä voidetta. Etenkin talvikäytössä paksumpi voide on suositeltava. Tämä Apobasen tuoteperhe tarjoaa vaihtoehdot moneen eri käyttötarkoitukseen ja yksinkertainen, mutta värikäs ulkoasu on kiva.

Apobase Facebookissa

Pikkumies ottaa vakavasti rasvaushommat :)
Yhteistyössä Actavis

Ei kommentteja