Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Kylpylöintiä Saimaalla ja arvonta


Meidän perheen virallinen yhteinen lomareissu viime kesänä kohdistui Saimaalle, Holiday Clubin kylpylään. Mieheni teki töitä melkein läpi kesän, joten tämä muutaman päivän lepohetki yhdessä vanhempieni ja veljeni perheen kanssa oli ainakin minulle kesän kohokohta. Lapsille se oli tietysti ihan huippukivaa, koska kaikki kolme ovat vesipetoja. Serkukset painoivat menemään niin kylpylässä, kuin leikkipuistossakin.

Emme ole käyneet vauvauinnissa ja uintireissut ovat koostuneet tähän mennessä muutamasta käynnistä kylpylässä ja omassa porealtaassa polskimisesta. Meidän pikkuherra oli into piukassa ja omaan rohkeaan tyyliin otti kerran juoksuaskelet lasten kahluualtaasta aikuisten altaaseen ja hyppäsi sinne. Oli kuulemma huvittava näky, kun minä liukastelin ja säntäilin perään. Vaikka olin vieressä oli hän nopeampi. Pojalla oli kellukepuku, joten hän pomppasi pintaan, kuin korkki. Voi sitä iloa, kun pääsi isin kanssa vesiliukumäkeen.

Kylpylälomissa on minusta parasta hemmotteluhoidot. Se oma hetki hieronnan tai kasvohoidon parissa on aivan parasta. Extramaininnan ansaitsee joustavuus lasten ruokailujen osalta. Holiday Club Saimaalla alle 4-vuotiaat syövät veloituksetta. Lasten ruokailujen pitää sujua joutuisasti tietyssä ruokailurytmissä ja saimmekin ruokkia lapset, vaikka itse emme juuri sillä hetkellä syöneet.

Innokkaita kylpylöitsijöitä

Arvonta
Saan arpoa lukijoilleni neljä lippua Holiday Club Saimaan vieressä olevaan Angry Bird Activity parkkiin. Osallistut arvontaan kertomalla oman Holiday Club lomakokemuksen tai toiveen mitä haluaisit tehdä Holiday Clubin lomakohteessa. Arvonta-aika on 20-27.10.2014. Liput ovat voimassa 31.12.2015 saakka.

11 kommenttia

 1. Haluaisin väsyttää pienet ikiliikkujat ensin sisäpuistossa ja sen jälkeen kylpylässä. Tulisi kerrankin rauhallinen ilta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnetar suosi sinua arvonnassa. Laitatko osoitteesi sähköpostiin heidi@heidiekholmtalas.fi ja lähetän 2 lippua Angry Birds Activity parkkiin :)

   Poista
 2. Haluaisin viettää koko perheenloman Holiday Clubin lomakohteessa. Haluaisin viettää aikaa kylpylässä sekä käydä ainakin jalkahoidossa. :)

  VastaaPoista
 3. Yritin jo kertaalleen puhelimen (Lumia) kautta tänne vastailla, mutta jostain syystä ei onnistunut. Nyt uusintayritys. BTW, Lumialla skaalautuu tää blogi jotenkin kummallisesti, mitä ei ole käynyt muita blogspot-blogeja lukiessa...

  Kävimme koko perheen kanssa tuolla syyskuun alussa, myös Angry Bird-sisähuvipuistossa 2,5 vuotiaan kanssa. Parasta minilomassa oli se, että pääsin aikaisin aamulla ihan itsekseni kuntosalille, jossa aamuradion pojat naurattivat hikoilun keskellä. Lapsiparkkijuttu olisi ollut oikein mieluinen, mutta ei meidän vierailumme aikana (sunnuntai-tiistai) ollut auki.

  VastaaPoista
 4. Kylpylässä polskiminen porealtaineen ja liukumäkineen kuuluisi olennaisena osana Holiday Club -lomaan :)
  marvu954(at)hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnetar suosi sinua arvonnassa. Laitatko osoitteesi sähköpostiin heidi@heidiekholmtalas.fi ja lähetän 2 lippua Angry Birds Activity parkkiin :)

   Poista
 5. Olisipa ihanaa päästä tuonne Angry Birds parkiin 3-vuotiaan lintufanin kanssa :D Viime kesänä pääsimem nauttimaan Holiday Clubin ihanasta kylpylästä Tampereella, ja hauskaa oli koko perheellä.
  -Shiva-
  suddenconnection(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Veisin 4-vuotiaan kummityttöni ensin Angry Birdsejä katsomaan, josta päivä jatkuisi kylpylän lämpöön :)
  pussikarhu(at)luukku.com

  VastaaPoista
 7. Moikka, arvon alkuviikosta nämä liput eli palaan pian :)

  VastaaPoista
 8. Onnettaret eli äitini ja mieheni arpoivat 2 lippua Maarialle sekä Maija Hobinille, onnittelut :)

  VastaaPoista