Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Kirppiskamat Vallilan Stooriin


Olen aina ollut huono myyjä kirppiksellä, ilmeisesti olen ylihinnoitellut tavarat tai sitten minulla on ollut niin outoa tavaraa, ettei se liiku. En olekkaan vuosikymmeniin edes yrittänyt myydä omia vaatteitani. Nyt aion yrittää. On nimittäin auennut niin helmi kirppis, että pelkästään sen takia varasin pöydän Vallilan Stoorista nyt torstaista 16.10-22.10 väliselle ajalle.

Tuttavani pistivät pystyyn kirppiksen, kahvilan, hengailumestan ja vinyyleiden kierrätyspisteen. Jo nimi on niin nerokas, että homman on toimittava. Kävin varaamassa pöydän ja toteamassa, että paikka on tosi kiva. Sinne voi mennä myös keittolounaalle tai kahville. Ihana pullantuoksu leijaili tilassa. Lapsille on oma hauska leikkipaikka.No niihin mun tavaroihin. Laitoin yhden kassillisen tavaraa äsken pinoon ja pääosin hinnoittelin vaatteet 3€, 5€ ja 7€ hintaisiksi, jotain lähtee 10€ tai 15€ hinnalla. Tavoite on päästä edes omilleen. Osa vaatteista on käyttämättömiä tai kerran käytetty jollain työkeikalla. Osa taas "aarteita" 90-luvulta. Eikös se ala olemaan ihan haluttu vuosikymmen?

Osa on hiukan ryppysiä, mutta silittäminen ei ole intohimoni.


Kerroppa minkälaisia kokemuksia sinulla on omien tavaroiden myynnistä kirppiksellä ja missä kauppa on käynyt parhaiten?

Tässä joitain maistiaisia vaatteista, jotka voi hankkia omakseen Vallilan Stoorista 16-22.10.


Vallilan Stoori Facebookissa

Vallilan Stoori sijatsee Sturenkadulla katutasossa Mäkelänkadun ja Hämeentien välissä hyvien kulkuyhteyksien varrella kts. kartta. Meille pääset raitiovaunuilla 1, 1A, 7A, 7B, 6, 8, sekä kaikilla busseilla, jotka menevät Hämeentietä tai Mäkelänkatua sekä Sturenkadulla bussi 70T. Kaduilla on myös autoilijoille pysäköintitilaa.

1 kommentti