Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Ihanan ihana leijona neule!


Neuleessa on hauska "leijonan harja"
Syksyn tullen sitä kaipaa pehmoista neuletta päälleen ja lapsenkin pukee mielellään suloisen pehmeisiin vaatteisiin. Poikani on horoskooppimerkiltään leijona ja merkin kuvaus onkin osuva.

"Leijonat ovat mielellään johtajia. He ottavat vastuuta energisesti ja innokkaasti. Leijonat ovat hyvin kunnianhimoisia ja heillä on suuret tavoitteet.
Jos leijonat saavat, mitä he haluavat, he ovat onnellisia, lystikkäitä ja iloisia. Heillä on suuri tarve merkitä reviirinsä, mutta he ovat riittävän charmikkaita selvitäkseen joka tilanteesta.
Leijonilla on ainutlaatuinen kyky oikeudenmukaisuuteen, he ovat ylpeitä, anteliaita ja hyväsydämisiä. He rakastavat ylellisyyttä ja ovat heikkoina kehuihin ja imarteluihin, jotka he myös uskovat helposti.
Leijonan elementti on tuli, hän on täynnä inspiraatiota ja tahtoa. Tyypillistä leijonalapsille on, että he voivat olla omia itsejään, 100-prosenttisesti. Heidän on voitava ilmaista itseään omalla tavallaan, usein myös luovasti. Lisäksi heissä on suuri annos näyttelijänkykyjä."

Vietimme lauantaipäivää Jumbossa herkutellen ja shoppaillen.

Poikani on varsinainen tulisielu ja vaalea iso kiharapilvi muistuttaa ajoittain leijonan harjaa. Kun saimme tilaisuuden testata Ihanan suloisia eläinneuleita oli valinta selvä. Leijona leijonalle. Kyllähän tiikeri ja norsukin ovat supersuloisia. Näytin pojalle neuletta ja kerroin sen olevan leijona neule. Nyt hän saattaa napata neuleen käteensä ja karjua leijonan lailla.

Ihanan eettiset tuotteet ovat kehitysmaissa valmistettuja paikallisartesaanien laadukkaita taidonnäytteitä. Missiona on luoda taloudellista riippumattomuutta kehitysmaiden pienartisaanien ja naisyrittäjien elämään. Tuotevalikoimassa keskeistä on eettinen, vastuullinen ja originelli käsityötaito, ja toiminnassa korostuu myös paikallisyhteisöjen tukeminen. Tuotteet eivät ole massatuotantoa vaan pääosin kehitysmaiden naisten ja toimentulonsa pienyrittäjyydellä ansaitsevien ihmisten käsityöllä valmistamia. Siksi jokainen tuote on uniikki ja erityisen arvokas sellaisenaan.

Ihanan Facebookissa


Pääkaupunkiseudulla pääset hypistelemään Ihanan tuotteita Hippulassa.

1 kommentti

  1. Heippa! Täälä olisi tämmöinen tutkimus, johon kannattaa käydä vastailemassa, vie noin 10-15 minuuttia :) Suunnattu kaikille 3-12-vuotiaiden lasten vanhemmille :) Kyselyä saa jakaa :)
    https://my.surveypal.com/Mit%C3%A4%20vanhempi%20haluaa%20lapsen%20liikuntaharrastukselta

    VastaaPoista