Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

The harja - Tangle Teezer


Kun taaperolla on luonnonkihara pehko ei tavalliset harjat toimi. Äitiyspakkauksen vauvaharja sopii lyhyiden haituvien sukimiseen ja normaalit harjat suorempaan hiukseen. Kun meillä alkoi takatukka olemaan takussa ja muistuttaa päivä päivältä enemmän rastaa totesin, että jotain tarttis tehdä. Muistin tuttavani Johannan verkkokaupan www.ihanathiukset.fi. Kysyin olisiko hänellä mitään lasten kiharoille ja saimme testiin Tangle Teezer lastenharjat Magic Flowerpot Pink harjan sekä Compact styler matkaharjan Late lampaan kuvalla. Meillä toimi Late Lammas harja täydellisesti. Siis tämä harja on aivan käsittämättömän hyvä. Samalla, kun se selvittää hiukset hellästi se hieroo päänahkaa. Yleensä poitsu on lähinnä vetänyt päätä pois, kun hiuksia on yritetty kammata ja nyt hän oikein nautti harjauksesta. Kuka harjaisi äidin päänahkaa? Minäkin haluan tuollaista käsittelyä!

Tangle Teezer on erinomainen takkujen poistoon hiusten olleessa kuivina tai märkinä. Älä ole perusteellinen! Tangle Teezer ei ole samanlainen kuin muut harjat. Fantastinen, kivuton takkujen poisto saavutetaan käyttämällä vähemmän voimaa. Tangle Teezer antaa siunauksellisen rentouttavan päähieronnan jopa herkimmästäkin päänahasta kärsivälle. Toisin kuin perinteiset kammat ja harjat, Tangle Teezeriä voidaan käyttää juurista latvaan, tai puolipituudesta latvaan. Takkujen poisto voidaan suorittaa harjaamalla hiusten alta, jolloin harjakset osoittavat ylöspäin, tai hiusten päältä harjasten osoittaen alaspäin.Tangle Teezer on ideaali hoitoaineen tasaisesti levittämiseen märkiin hiuksiin, taaten tuotteen tasaisen leviämisen, joka puolestaan johtaa kevyeen hiusten kuivaamiseen.

Ihanathiukset.fi - verkkokauppa on perustettu erityisesti ihmisille, jotka ovat sairautensa vuoksi menettäneet omat hiuksensa. Hiusten lähtöön voi olla monia syitä, kuitenkin kaksi isoa ryhmää ovat alopecia- ja syöpäpotilaat. Voi myös olla, että haluat vaihtelua tai helpon tavan muuttaa ilmettä omien hiustesi lisäksi. 

Ihanathiukset.fi-verkkokaupasta löydät peruukkien lisäksi kaikki muutkin hiuksiin tarvitsemasi tuotteet ja tarvikkeet. mm Paul Mitchell- ja Let me be-sarjan shampoot, hoitoaineet, muotoilutuotteet. Tangle Teezer-harjat, Blax- ja Invisibobble-hiuslenkit, hiuskoristeita ja peruukkitarvikkeita.


Ihanat hiukset Facebookissa

Verkkokaupassa näkyi ainakin tänään olevan myös tarjous Salon Elite Pink Tangle Teezeristä. Ovh 14,90€ ja nyt 9,90€. Olkaa siis nopeita. Mutta harja on ehdottomasti hintansa arvoinen normaalihinnallakin ja myös oiva lahjavinkki.

Tangle Teezer harjojen paketit ovat hauskat ja harjat sopivat hyvin esimerkiksi synttäri- tai joululahjoiksi.

Takut saa selvitettyä todella hellävaraisesti Tangle Teezer harjoilla. Samalla päänahka saa hierontakäsittelyn.

Lastenharjat ovat ihanan leikkisät ja mukana paketissa on hauskoja kuvia sekä kirjoituksia.

Late Lammas harja on poikani mukaan "Pää". Tästä harjauksesta nautti pikkuherrakin.


1 kommentti

  1. Kiitos vinkistä �� olenkin törmännyt tuohon tangle teezeriin jossain yhteydessä, mutta jäin siihen käsitykseen että olisi ollut jonkunlainen hoitoaine. Tämän tarvitsen itselleni ja meidän pikku kikkarapäälle ��

    VastaaPoista