Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Mama Mojon kanssa joogaamassa


Olin tällä viikolla Mama Mojo kirjan julkkareissa kirjailijatalo Villa Kivessä. Siellä muuten vietimme ihanat hääjuhlamme vuonna 2003. Yleensä julkkareissa patsastellaan ja kilistellään, mutta täälläpä etsittiinkin Mojoa, joogattiin, halattiin ja meditoitiin. Kirjan takana on hurmaava persoona, Laura Paloheimo. Tämä on Lauran kolmas kirja. Laura on kupliva ja positiivisuutta ympärilleen luova persoona, kuten tämä Me Naisten haastattelukin kertoo. Tunnen Lauran alunperin Aira Samulinin tanssikoulusta ja Step Upista. Oli jännä fiilis joogata julkkareissa mm. Teresan, Oskun ja Peterin kanssa. Muistelin, että tanssin Viking Linella, Silja Linella ja Finnjetillä vuosina 1991 ja 1992 heidän kanssaan. Siis 22 vuotta sitten. Se on tosi pitkä aika ja siihen mahtuu aika paljon kaikkea. Silloin vielä alaikäisetkin saivat olla töissä laivoilla tanssijoina. Niin maailma muuttuu, että nykypäivänä ei varmaankaan enää onnistu. Julkkareissa oli ihana tunnelma ja kokemus pisti ajattelemaan omaa elämää ja sen suuntaa.

Mama Mojo on oiva kirja meille kaikille lapsiarjen kanssa painiskeleville. Tajusin julkkareissa, että oma Mojoni on toden totta ollut aika kateissa tänä vuonna. En ole juurikaan jaksanut käydä iltariennoissa ja olen mennyt nukkumaan lapsemme kanssa samaan aikaan. Joku ihme sai minut kuitenkin lähtemään Mama Mojon julkkareihin ja sillä visiitillä oli selkeästi syvempi tarkoitus. Minun täytyy panostaa oman Mojon vahvistamiseen. En etukäteen tiennyt mitä Mama Mojo tarkalleen ottaen käsittelee. En ole vielä lukenut sitä, mutta Lauran puhe julkkareissa omista kokemuksistaan ja kirjasta herätti heti mielenkiinnon ja aion ottaa omaa aikaa ensi viikonloppuna mökillä uppoutuakseni kirjaan. Haluan kuitenkin nyt heti vinkata teille kaikille ruuhkavuosia eläville tästä kirjasta ja Lauran tuotannosta.

Ote kirjan esittelystä:
"Ei kai vauvaperheen arjen tällaista pitänyt olla? Mies rassaa autoja rallivarikolla ja anoppi avautuu Skyperuudulla asuntovaunun nurkassa. Vähemmästäkin voi mamma menettää mojonsa."

Tunnelmia Mama Mojon julkkareista Villa Kivestä.


Tarjoilut olivat Leaderin terveellisiä herkkuja ja Smoothie juomia. 
Laura kirjoittaa omistuskirjoitusta kirjaansa.

Kaunis syksyinen auringonlasku sopi hyvin tunnelmaan.

Joogaa meille veti Lana Lavanina. Harvemmin sitä kirjan julkistamistilaisuudessa on villasukissa.

Ihailimme kaunista syysiltaa Töölönlahden rannalla Teresan kanssa. Teresalla on oma Move kuntosali Kauniaisissa.

2 kommenttia

  1. Ihana tilaisuus, mulla on tainnut olla Mojo kateissa koko elämän. Lapset onneksi tuovat suuntaa. <3 Omistan Lauran ekan kirjan, Lauran mies sattuu olemaan entisessä työpaikassani töissä ja sieltä sitten ystäväni tilasi monen mutkan kautta kirjan minulle ihanasti signeerattuna ja Laura oli laittanut vielä vaahtokarkkipussin mukaan. Söpön viimeistelty teko, pieni juttu, mutta hirmu hyvä mieli tuli. :)

    Tähtien tuiketta sinne. <3

    Tiia

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tiia! Voi miten hyvä mieli minulle tuli tästä kommentistasi! :) Hyvää syksyä sinulle ja mojoa, runsaasti jaksamista ja energiaa! Terveisin Laura

    VastaaPoista