Matkailu

Matkailu
MATKAILU

PERHE

PERHE
PERHE

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Lehtikaalipläjäys ja ne kuuluisat sipsit


Lehtikaalin terveysvaikutuksista kerrotaan joka puolella, joten pakkohan se on uskoa. Olen pari kertaa tehnyt muhennosta ja käyttänyt lehtikaalia vihermehuissa. Mehustettaessa lehtikaalista tulee nestettä aika pieni tippa, mutta mehustuskurssilla sen kerrottiin olevan superfoodia ja pienessäkin tipassa on älytön määrä vitamiineja. Päätin kokeilla blogimaailman hittiä lehtikaalisipsejä. Laitoin niihin hiukan liikaa suolaa, mutta muuten ne olivat aika hyviä. Suolaa kannattaa siis laittaa aika varovasti. Paprikajauhetta suositeltiin joissain resepteissä mausteeksi ja se kuulostaa toimivalta.


Lehtikaalisipsit:
- Lehtikaalia
- Oliiviöljyä sitruunalla maustettuna
- Ripaus suolaa ja halutessa muita mausteita


Riivi lehtikaalista ruoti pois ja revi  sopiviksi paloiksi. Sekoita oliiviöljyssä ja laita pellille tai vuokaan.
Ripottele mausteet kaalin päälle ja möyhi käsin ne sekaisin.
150 asteessa 20-30min.
Kääntele puolessa välissä.

 

Ei kommentteja