Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

2-vuotiskuvaukset Studio OnnissaYrittäjäystäväni ja luottokuvaajani jo vuodesta 2008 on ollut Niina Stolt. Tutustuin Niinaan vuonna 2007, kun perustimme Helsingin Yrittäjille nuorten yrittäjien verkoston, Hynyn. Niina on kuvannut vaalikuvani ekoihin kunnallisvaaleihin, pr-kuvia työjuttuja varten, sukukuvia, perhekuvia, koirakuvia sekä poikamme ensikuvat ja 1-vuotiskuvat. Vauvakuvat vuodelta 2012 ovat jääneet erityisesti mieleen. Silloin oli päivää vaille laskettu aika ja poika oli silloin 3-viikkoinen pikkuruinen ukko. Teetin varmaan 20 canvastaulua niistä kuvista. 1-vuotiskuvat olivat myös aivan ihania. Villi herra opettelee niissä kävelemään kärryn kanssa ja kiipeilee kivien päällä. 

Nyt taaperona poika on varsinainen linssilude. Johtuisikohan siitä, kun äiti napsii kuvia joka välissä? Näihin 2-vuotiskuviin mietin vaatteet vaatekaapista vasta kuvausta edeltävänä iltana. 

Näistä 2-vuotiskuvista tuli siis aivan superihanat, melkein tippa tulee linssiin! Ensimmäinen asukokonaisuus rakentui Guccin sinipunaisen villakangashatun ympärille, jonka ostin jo pari vuotta sitten Guccin verkkokaupan joulualesta. Gantin valkoinen kauluspaita on kirppislöytö Hippulasta ja Lindexin neuleliivi ja KappAhlin farkut on kummeilta kierrätetty. Ralph Lauren Polo kengät on myös Hippula löytö. Kokonaisuuden kruunaa Guccin rusetti kaulassa.Toinen asu on lempivärini turkoosin innoittama. Lindexin farkut ja kauluspaidan ostin myös jo toissa vuonna valmiiksi odottamaan herran kasvua. Lenkkarit on Adidaksen Outletista. Tykkään yhdistellä kierrätettyä ja uutta, luxus merkkejä markettimerkkeihin.


Studio Onnin tarjous blogin lukijoille lapsikuvauksen tai perhekuvauksen yhteydessä on 2kpl valmiiksi käsiteltyjä tiedostoja kaupan päälle. Etu 80€. Tarjous voimassa syyskuun loppuun mennessä tehtyihin varauksiin ja koodilla Äiti yrittää.
 Lapsikuvaus studiossa 100€ ja miljöössä 150€.
Perhekuvaus studiossa 130€ ja miljöössä 180€.

Studio Onni
Niina Stolt
Ammattivalokuvaaja
044 319 3166
niina@studioonni.com

Ei kommentteja