Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Vihermehustuksesta koko perheen juttu


Sain kesällä penisliinikuurin jälkeen pahan allergisen reaktion. Koko vartalo oli täynnä nokkosrokkoa ja naama niin turvoksissa, että olisi voinut luulla minun olleen radalla pari kuukautta putkeen. Tuttavani Babyjoyn perustaja Tara Lange laittoi Viestin, että "nyt kroppa sanoo, että olisi syytä hidastaa ja keskittyä itseensä". Parin vuoden stressi yrittäjyyden ja äitiyden yhteensovittamisesta alkoi oireilla selvästi.

Tara tuli käymään ja olo on sen käynnin jälkeen ollut kummallisen rauhallinen. Puhuimme samalla mehustamisesta ja Tara kehotti tulemaan mehustusluennolleen. Hän kertoi miten vihermehut ovat muuttaneet hänen perheensä elämän totaalisesti. Elokuussa kävin kurssin ja olihan se pakko hankkia Philipsin mehulinko siltä istumalta.

Olemme nyt viikon ajan mehustaneet iltaisin mehun aamua varten. Juoma on hyvää ja täyttävää. Jopa mieheni on juonut aamuisin vain lasillisen vihermehua ja pärjännyt lounaaseen asti sillä. Taapero osallistuu aivan innoissaan mehustamiseen ja myös juo juomaa hyvällä halulla. Käsi pystyyn, kuinka monen lapsi saa alas salaatit, pinaatit, kesäkurpitsat tai sellerit tuosta vaan? Vihermehun muodossa kera omenan ja ananaksen ne menevät kurkusta alas helposti, ainakin meillä.

Jos aihe kiinnostaa suosittelen lämpimästi Taran Juicing for Health luentoa

Tässä linkki Taran tarinamme terveyteen blogiin

Perustin Facebookkiin avoimen Vihermehustajat ryhmän.

Haluatko inspiraatiota? Katso seuraavat informatiiviset, mielenkiintoiset ja viihdyttävät dokumentit:


Katso trailerit näistä, niin tiedät miksi kannattaa mehustaa!

SuperJuiceMe:n voit ladata Jason Valen sivuilta 
ja tässä traileri
Ei kommentteja