Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Taaperon kesäasut kirppislöytöinä


Hankin poikamme vaatteista nykyisin 80% käytettynä. Ensimmäisen vuoden aikana ostin lähes kaiken uutena, koska en tajunnut mitä helmiä käytettynä löytyy. Toki saimme ystäviltä ja sukulaisilta käytettyjä vaatteita. En vain tullut menneeksi kirppiksille, mutta onneksi kälyni Henna johdatti minut tähän kiehtovaan maailmaan pojan ollessa vuoden ikäinen. Siitä intoutuneena tulin sitten perustaneeksi oman lastenkirppiksen Hippulan, joka nykyisin on lasten putiikki.

Tarjonnassa on uusien tuotteiden lisäksi edelleen second handia myyntitilisysteemillä. Oma suosikkimerkkini on Polarn O. Pyret ja olenkin tehnyt ihan huippulöytöjä sen osalta. Tykkään värikkäistä printtikuoseista, kuten ehkä kuvistakin voi todeta. Kesän suosikkilätsä oli Punaisen Norsun retrohenkinen hattu.

Mietin nykyisin enemmän, mitä laitan lapselleni päälle, kuin itselleni. On niin mukavaa pukea söpöjä värikkäitä asuja pikkuherralle. Ongelmani on, että en raaski myydä niitä eteenpäin vaikka olisi ihan oma kanava niiden myynnille. Kesä oli kyllä siitä ihana, kun hellettä riitti. Eniten tuli käytettyä t-paitoja, hihattomia ja shortseja. Kohta pitää taas alkaa harrastamaan kerrospukeutumista. Onneksi tiedossa on myös etelän reissua talvella, jotta pääsee fiilistelemään kesävaatteiden kanssa.

Tässä vähän tunnelmakuvia kesälookista. Ekassa kuvassa ollaan esi-isien ja äitien mailla Metsäkansan mökissä. Keskimmäinen kuva on omasta lapsuudenpuistosta Töölöstä ja alimmainen Töölönlahden rannalta.

Ei kommentteja