Matkailu

Matkailu
MATKAILU

HYVINVOINTI

HYVINVOINTI
HYVINVOINTI

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS
YRITTÄJYYS

Lasipullo vastaan muovipullo


Lifefactoryn nokkamukiversio
Ensimmäiset pari vuotta käytin lapseni kanssa lahjakkaasti muovipulloja. Niitähän on joka hylly pullollaan, joten eipä tullut mieleen kyseenalaistaa niitä. Taisinpa jopa mikrottaa ruokaa muoviastioissa. Onneksi herra nautti rintamaidosta melkein pari vuotiaaksi, joten ehkäpä en ehinyt tehdä ihan kamalasti tuhoja muovipullojen kanssa. Nyt olen onneksi viisaampi ja haluan jakaa tietoa muillekin.

Iltasanomissa oli taannoin juttu muovipulloista bakteeripesäkkeinä. Hyvä, että aiheesta puhutaan ja tarjolla on loistavia, ekologisia ja kaiken lisäksi superkivan näköisiä vaihtoehtoja. Oma suosikkini on ehdottomasti Lifefactory. Se onkin ollut Hippulan suosituimpia tuotteita vauvasta vaariin. Uusi pillillä varustettu versio on taaperoille juuri sopiva ja värit tosi herkullisia. Hinnat pulloista ovat 21€ - 39€ riippuen mallista.

Hippulasta saa Lifefactoryn ja Puran ekologisia ja kauniita pulloja
  Lahjavinkki: Lifefactoryn pullot ovat ihan mahtavia synttärilahjoja. Veikkaan, että lelukrääsän sijaan vanhemmat ottavat mielellään vastaan pitkäikäistä ja tarpeellista tavaraa.

  Uutta ilmettä saa vaihtelemalla osia. Tuttipullomalli vaihtuu kätevästi taaperolle sopivaksi, koska voit ostaa nokkaosia erikseen. Retkipullona käytämme 120ml pulloa ja kotona on 250ml käytössä.

  Lasin edut vs. muovi tai metallipullot 
  • lasipullosta juoma maistuu puhtaalle, aidolle  - siihen ei liukene muovin tai metallin makua
  • terveellisin vaihtoehto, lasista ei liukene mitään haitallisia aineita, se ei muodosta ilman tai veden kanssa ruostetta tai muuta kyseenalaista eikä niissä ole haitallisia pinnoitteita
  • lasipullo puhdistuu täysin, sen voi pestä käsin tai pesukoneessa
  • lasipulloon ei tule ajan myötä naarmuja, joihin epäpuhtaudet voivat pesiytyä
  • lasipullosta näet hyvin juomapullon sisällön
  • laadukas lasipullo kestää kauan, se on pitkäikäinen hankinta
  • lasipullo ei polta kädessä yhtä paljon, silikonisuoja eristää hiukan

  2 kommenttia

  1. Itselläni on Life factoryn lasipullo flippikorkilla sekä laukussa kantamiseen normaali korkki. Lapselle ajattelin sen olevan painava ja haluan suoraan vesitiiviin ratkaisun, joten päädyin kevyeen alumiinipulloon jossa on käännettävä muovikorkki (+päälle saa kannen). Alumiinin ajattelin olevan ok kun juodaan siitä vain kylmää vettä.

   VastaaPoista
  2. Vesitiiviiksi taaperokorkin saa sillä tiivisteellä, mutta aluksi se voi olla vähän hankalampi juomisen osalta, kun tarvitsee imuvoimaa enemmän.

   VastaaPoista